Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşbuldum canım iyiyim bu gün evde son günüm yarın nöbetçiyim,biyandan size bakıyorum biyandan temizlik yapıyorum.sen nasılsın zuzu hsg ye az kaldı çektirde rahatla bian önce inşallahh

sende hosgeldın..
hcg nedır...isolde..

hoşbuldum canım iyiyim bu gün evde son günüm yarın nöbetçiyim,biyandan size bakıyorum biyandan temizlik yapıyorum.sen nasılsın zuzu hsg ye az kaldı çektirde rahatla bian önce inşallahh

canım yaa tadını çıkar izninin..
sen devlettemi çalışıosun bitanem...
ya valla sorma muhtemelen yarın adetim bitio büyük ihtimallede pazartesi gel dicek doktor emmi..
ayy valla düşündükçe stres oluom bitanem yaa..
anestezi istemicem .
rabbim yardımcım olurda inşalalh ağrısına dayanırım...

geçmıs olsun..

ayy neler öğrenioruz yaaa..
valla bi jinekolog kadar bilgili hissediom kendimi..
bi doğurttumadıgım kaldı...
kaydirigubbakcemile3

amin canım inş. balıkesıre cok geldım ben ya. neresındesın. ben daha cok susurluga geldım. merkeze de geldım ama askerıyeye gelmıstım kardesım ordaydı acemılıgınde.

balıkesir bandırma boşver gülüm aldırmaaa.
zemuszemuszemuszemus
üfff bitane tavık olsaydı şimdi şöööleeee haşlanmış ne güsel olardı...

amin canım inş. balıkesıre cok geldım ben ya. neresındesın. ben daha cok susurluga geldım. merkeze de geldım ama askerıyeye gelmıstım kardesım ordaydı acemılıgınde.

burhanıye deyım canım gelş buyur..
dılek benım...
buyrun benım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…