Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

benım ılk bebisim ve hemen hamıle kaldım bılıyosunuz. ama bana dusuk tehlıken cok dedıgınde doktor ne kadar aglamıstım cok zordu. bu durumu dusunemıyorum bıle. Allah sabır versın. cıcekcıgım sana da en kısa zamanda kocaman gobek nasıp etsın inş.

amin canım ya.
gerçekten şanslısın allaah bebğini sağlıkla getirsin sana

arkadaşın test kalbi suruo die test filan yaptırmamış mı önceden canım

daha öncede kalbi durarak öldüyse genetik ve kan pıhtılaşma testleri yapılıo canım.
yani neden ölüo die araştırıolar işte.bi daha ki gebelikte ona göre önlem alınıooo

daha öncede kalbi durarak öldüyse genetik ve kan pıhtılaşma testleri yapılıo canım.
yani neden ölüo die araştırıolar işte.bi daha ki gebelikte ona göre önlem alınıooo

anladım bılmıyordum bunu ama yok canım oncekınde kalp atısını hıc duymamıslar zaten. bunda duymus sonradan durdu kalbı.

anladım bılmıyordum bunu ama yok canım oncekınde kalp atısını hıc duymamıslar zaten. bunda duymus sonradan durdu kalbı.

anladım bence söle güsel bi araştırma yaptırmadan 3. yü düşünmesin.
bende öle yaptım ya hiç bişi yok diolardı hep aynı şey oluo du
o nedenle yapılması taraftarıyım
sora bende kan pıhtılaşması çıktı.
keşke önceden yaptırsaymışım dedim

ayy ne güzelll..allah bizede nasip etsinn
evet bizim topic arada uçuyo yetişmeye imkan yok
canım ya arkadaşına çok üzüldüm inş. tekrardan hamile kalır çabucak..
sende kendini çok üzmemeye çalış seninde bebişin var göbüşünde zemuszemus

bugun kurtaj olacak ve arastırma yapılcakmıs zaten oyle dedı.

sagol canım. rabbım tum ısteyen herkese koca koca gobısler nasıp etsın:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…