- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.541
kıs nie aşaıda öle duruosunuzz akannehir
evlimiymiş arkidişşş
kıs pelin aşağı attın yine çapayı çık çık ösledim kıs sizi
yaaalülülülülülü
biz de seni özledik bebem ya annemle konuşuyodum bizim konuşmalarımız pek kısa omaz canımcımkaydirigubbakcemile3
off çok kötuydum çiçek sesım falan hep gıttı yaa.....e evde de kımse yok bıraz sıkıntı yaptım ama şimdi iyiyim şükür cnmm..sen naptınn gezdın mı bol bollbi önceki sayfayı okudum da pek anlamadım çok mu hastasın başka biş mi var yoksam
nnnie üsüldün yaaa
anlattın mı nasıl yapcağınııı :hulya:
off çok kötuydum çiçek sesım falan hep gıttı yaa.....e evde de kımse yok bıraz sıkıntı yaptım ama şimdi iyiyim şükür cnmm..sen naptınn gezdın mı bol boll
şimdi bana kısmayın daha da erken ama ben hastalancam gibi gelio
belim ağrımaya başladı geçen ayda böle oldu
erkenden belim ağrıdı
ama kısmayın :kedi:
şimdi bana kısmayın daha da erken ama ben hastalancam gibi gelio
belim ağrımaya başladı geçen ayda böle oldu
erkenden belim ağrıdı
ama kısmayın :kedi:
kız ben sen evlıymış arkadaş yazdın anıyom ıyı degılım ben valla yazıları okuyamıyom....ya bekarmış da merak edıyomuş erkek buyuk ıhtımal yaa gırgır yapıyoo
boshayallersmile
kıyamam sana oooooooyyy.çok ilerletmeden doktora git kuzuuu.canını da sıkma üslürüm ben
birinde buluştuk işte oooo sesten kafam şiştiiiii.güseldi amaaa.
yarında arkidişin kızının ilk yaş günü benimde yas günüm olur.öle hayyaller kurarım artıkım kendimi biliorum.boshayallersmile
boshayallersmile
kıyamam sana oooooooyyy.çok ilerletmeden doktora git kuzuuu.canını da sıkma üslürüm ben
birinde buluştuk işte oooo sesten kafam şiştiiiii.güseldi amaaa.
yarında arkidişin kızının ilk yaş günü benimde yas günüm olur.öle hayyaller kurarım artıkım kendimi biliorum.boshayallersmile
pelüncüm yoruluncada ağrıoo ama yorulamdım kiii ayyyy ne bilim kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?