Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yok kıs benim yaş değil
yas günüm diom.
yani üzülürüm şimdi.bi sürü bebekli anne gelcek bekarlarda var ama benim gözüm şimdi bebişleri görür

bende çok isterim allahtan rabbim duy bizi
şimdiden üzülüorum
nere gitsem soruolar ya
korunuos diom of offfffffffffff

Kısslar selaaam yıne mesaımın bıtmesıne yakın gelebıldım ıŞler felaket yoĞun hanı bebeĞı falan unutuyorum sızde de maŞallah Ümıtsızlık kol gezıyoor hayırdır bu kadar umutsuz olmayın bırbırımıze yaptıĞımız o gÜzel dualar yeter hayırlısıyla hepımız saĞlıklı ve ÖmÜrlÜ bebıŞlerımızı kucaĞımıza alacaĞız.

aaaaaaaa ne oluyo kızlar size bu ne ümitsüizlik hanı pozitif olcaktık lütfen kötü şeyleri atın kafanızdan canlarım ya üzülüyorum ama

kıs nohut o bebişin için
ufacık kötü bişi düşünürsen saana çok kızarım
yapma sakın o sana tutundu sende onu sev nolur
yanımda olsan ben onla çok konuşurdumokşardım öperdim yiğenimi

çocuklar duymasında meltemle haluk birbirine kızın ca mutak dıyodu ya bende şimdi sana diyorum çiçekk
mutfak

kıs nohut o bebişin için

canım sen nohuta diyosun ama sende olumsuz düşünüyosun pozitif olun ne olur kızlar ben alıştırmıştım kendimi olumlu düşünmeye ama siz böyle konuşunca ben olumsuzlaşıyorum valla:sinifsinif:

ya kıslar ascık oldu ama benimkigelio
tlf açtı bişi lazımmı die
çıkacam
kusura bakmayın
kayınvaldeyim şimdiiii.sora giirerim
doyamadım size yaaa

oh cnm ne guzel yaa yogunlukdan kafaya takamıyosun bu ıyı bişey valla....bizde boşuz ya evde öylee saçmalıyos iştee işimizz yok gucumuz yokkkkaydirigubbakcemile3
aaaaaaaa ne oluyo kızlar size bu ne ümitsüizlik hanı pozitif olcaktık lütfen kötü şeyleri atın kafanızdan canlarım ya üzülüyorum ama
peın suprsın kuzu yaaaa pozıtıfım benımmmmkaydirigubbakcemile3
kıs nohut o bebişin için
ahh teyzesı ahhh bende konuşuyorum bende sebıyorum çok ama ne bılım herşeye hazırlıklı olmak da istiyorm...ekim annelerı topıcınde bı arkadaşımız daha bebişini kzaybettımafoldumben

geldi bile valaa
ama gelcem
ya önceden ascık geç kalsa üzülürdüm şimdi
sizibırakcam die üzülüom napcam ben sizle yaaa
çok seviom daaaa

kızlar ben de cıkıyım yarına hazırlık yapcam iki üc gün görüşemeyebiliriz özliycem sizi kendinize iyi bakın hepinizi kocaman opüyorumopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…