Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anladım canım
tez zamnda kurtulursun inşallaah
pko mu ırsi oluo canım

ne zor oldu yukarı çıkmann bebemm yaaa
hoşgelın kuzuuuuopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sayfa açık kalmış ben maillerime bakıyordum...nasılsınız anne nohut ve yavrusu...dr kontrolü var galiba yakında...canım topiğin banada uğur getirir inşallah :))))

anladım canım
tez zamnda kurtulursun inşallaah
pko mu ırsi oluo canım

evet canım ..
doktorum muhtemelen genlerde vardır dedi..
annemin dediğine görede halalarım geç hamile kalmışlar..
ama tabi nası bilsinler pco oldukalrını..
doktoramı giderlermiş..
zamana bırakmışlar ve olmuş hepsinin 2-3 bebesi var vallaa...

çiçeğim bencede şanslısın kaynana yönünden maşallah diyelimde nazar değmesin :))

nohutum liste yaptın mı canım ....

yok yasemını mlısta yapmıcazz bebemm o şekılde stres oluyo herkez ..yapmama karARI ALDIK SADECE GENEL SOHBET YAPICAZ BEBEMMM..
MA SÖYLE Bİ FİKRİM VARR PERŞEMBE AKŞAMLARI YASIN OKUYUP BIRBIRIMIZE BAGIŞLAYALIM ISTIYOUM..ONUN İÇİN LİSE YAPARIS INŞALLAHHH:lepi::Saruboceq:

kıs benimde babaannemin bebkleri ölüomuş sonradan 4 tane tutturmuş
acaba bende ona mı çektim neee tüüüüüüüüüüüüüüüü
inşallah bişimde 3-5 -7 tane falan olur yaaa.

ay kızlar ne güzel olur..
her hafta hepimiz birimiz için yasin okuruz ben varımm valla...

alkisalkisalkis

canım sayfa açık kalmış ben maillerime bakıyordum...nasılsınız anne nohut ve yavrusu...dr kontrolü var galiba yakında...canım topiğin banada uğur getirir inşallah :))))
İNŞALLAH BEBEMMM İNŞALLAHHHH:lepi:
OOOO SENDEN E 4-5 BEKLIYOS ARTIK CNMMM
allah herkeşe nasip etsin canııım zemuszemus

GEÇTİ ARTIK CANIM ALACAGIMI LDIM BEN NASIP OLMADI YANIII:lepi:

nohutum süper olur yaa...yasinlerimizi okuyup isim isim dua edelim ardından....onun için dua ve yasin listesi yapalım kimler okuyacak kimlere dua edilecek diye kuzum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…