Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin pelinciiiim nasılsın
kaçta gidion ağdaaya
isolde de bisimle bundan sonra canımmm
tanışın bakimmm :

hoşbulduk canııım
öglen bir iki gibi gidecem canımbayanssulusmile
tamam tanışalım hoşgeldin isolde topigimize ben 7.5aylık evliyim 3 aydan beri bebiş istiyorum bu topik ceylan ve cicek bize ugurlu gelcek inşallahopuyorumnanaktan

niye lekelenme oluyo canım adet oldunmu doktora gittinmi peki

adetimin peşine oldu lekeler ilk defa bu ay böyle oldu daha önce sadece adetimin son günü olurdu ve biterdi,ama bu ay 11 gün oldu hala bitmedi gidecem doktora artık gögüsler şiş acıyo hala anlayamadım bu ay sebebini adetlerimde düzensiz değildir yani normalde ne bilem çözemedim canım

hep pozitif ol arkadaşım bence benim kuzenminde düşük tehlikesi vardı ama bebişini kucagına aldı şimdi ikinciye 5 aylık hamile bile sen kaç günlük hamilesin:CüvCüv::CüvCüv:

burasıda iyi gibi canım ama belli olmas açıo kapanıo
olsun canım size iyi gezmeler

canım stres olabılır ben de bir ay kanama gecirmiştim doktora gittim stres dedi bu bebek fikri bizi alt üst etti valla ya ama artık düşünmemeye calışıyorum zemuszemus

doğru pelincim stress sanırım bende bebiş olsun diye düşünmüyorum artık kahve lekeler takıldı kafama işte neyse bi doktor yolu gözüktü bana artık

evet canım sen bi doktora git ihmal etme inşallah bişey cıkmaz ama büyük ihtimal stres der

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…