Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bıras daha sabır cnm bunlar son sıkıntılarınn olsun inşallah bebemm.... ooo yarın açık görüşünüz var:) yarın butun yan etkılerı unutturur kocişin sana inşallah:)

evet hasret sona eriyo beklenilen dizi uzun bi aradan sonra tekrardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aman ceylan nazar değmesin evdeyim ama arkadaş gelicek uyanırsa kahvaltıya sonra dışarı çıkıcam bukaa ev yeter dimi
ev sıze batıyo anacım....ne dıyımm yazık bana haftadann haftayaa kendıme bır saatlık ızın verebılıyom korkudan:))
evet hasret sona eriyo beklenilen dizi uzun bi aradan sonra tekrardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakalım bu bolumde neler olacak:1shok:
slm cankuşlarrropuyorumnanaktan

selam cnm nasılsın....

ev sıze batıyo anacım....ne dıyımm yazık bana haftadann haftayaa kendıme bır saatlık ızın verebılıyom korkudan:))

bakalım bu bolumde neler olacak:1shok:

selam cnm nasılsın....

valla anacum bölümün sonu bellide biz iyi bi oyun çıkarcakmıyız o belli değil

ben bugunlerde kendimi gezmeye vurdum kizlar birazdan yine cikicam:)
tabi once size bir bakayim dedim

Çıtır annelere bir selam vereyim dedim nasıl gidiyo hamişlik çıtır anneler yada yeni doğanlar için nasıl gidiyo?

ben bugunlerde kendimi gezmeye vurdum kizlar birazdan yine cikicam:)
tabi once size bir bakayim dedim

ooh ne güzel canım yaaa..
ben yapamıorum işte bunu..
sabah 8:30dan akşam 6 ya kadar işyerindeyim..
akşam eve gidiorum kociş geçio bilgisayarının başına başlıo proce çizmeye..
bi pazar günümüz var ondada napıcaz nedicez derken vakit geçio..
çok bunalıorum yani anlıcan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…