- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #5.661
hiç korkma canım iç dış yıkama yapıyolar ne ağrı ne sancı hiç gerilme boşuna diycen çıktından sonra
gel gel muhabbet edelim bende çıkıcam ama vakit geçsin biraz daha
gezıyım e isoldecim bu haftayı stres içinde geçirdim zaten
inşallah öle olur canım yaaa
kızlar canım tatlı istiyo ne yapsam fikir versenize ya revani yeni bitti sütlü bişiyler yapayım diyom ama ne
öyle öyle allahın izniyle sadece leke geliyo okaa benim hala devam ediyo
canım hala gelmesi normalmi sordunmu doktoruna...
normal kuşum öyle çok bişi değil belki kan bile değil kahrevengi kum gibi geliyo akıntıyla atıyom herhalde o sıvıyı
tavuk göğsü yap şekerim ayyy ben çok severim ama dıyeetteyım 2 haftadır tatlı neyın koymadım agzıma valla tatlının tadını unuttum:icecream:
ii canım yaaa..
oda geçer inşallah..
hem sonuçlarında güzel çıktıyta varsın gelsin nolucak sanki...
hihoyyyt
dilaycım ne stres yapıyosun canım herşey yoluna giricek gerilme tatlum
aynen öyle canım hiç takılma stres yapma beni odaya aldılar narkoz vericekler artıkın çocuk açsın dimi diyo evet ne yemek ne su veriyosunuz diyom ne obur sanmıştır beni narkoz nekaa sürer ne kaa süre sonra yemek yerim diyom adama kaydirigubbakcemile3 oda güzel şeyler düşün deyip duruyo çatlattı birazcıkın
attım şekerım stresı aklınızda bulunsun sakın ama sakın devlet hastanelerıne guvenmeyın dun ozele gıttıkya esım ıcın sadece varıkosel baslangıcı dedı doktor sperm sayısı 50 mılyon cıktı 8 mılyon canlı cıktı dusunun yane devlette yaptırdıgımızda hıc canlı yok yazıyo raporda doktora bı gosterdım doktor bu rapormu dedı sperm teslerını tup bebek merkezlerınde yaptırılması gerekıyomus bız ozel bı hastanenın tup bebek merkezınde yaptırdık dpoktor dıyokı butun gun yumurtayla spermlerle ugrasan uzman doktorlar bakıyo dıyo devlet hastanesınde makınan ıcıne koyuyolarmıs makına nasıl kagıt cıkarırsa ole ıste salla gıtsın dıyolar devlette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?