Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anam kıslar benim falımda hamile var
hmmm hadı hayırlısıııı:)) sen ıyıce falcı oldun basımızaa yaaa...ayrıca sen nıye kahve içiyosun çiçek yaaa içme artık bence:mymeka:
5-10 dkda çıkılıyo canım benim yarım saati geçti ama 20 dksı doktor bekledim buz gibiydi zati odaa dondu bi taraflarım valla

ee beklemezsen şaşardım valla...nıl hanım assolıst gıbı hep çok bekletıyosempatiksalakcinni

dualarınızı eksik etmeyin canlarım...

ayyy inşallaaahh bitanem hepims inşallaah
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile

ayy gerçektenmi o masaya çıkmıcam demekzemuszemuszemuszemus
ayy ona bilem nası rahatladım varya..
valla bi sakinleştirici bi kas gevşetici bi ağrı kesici aldım yanıma..
ped falanda aldım..
nezaman içim ilacı canım yaa..
saart 3 te olucakya...

2 de iç canım ilacını...tatlım bu bildiğimiz röntgen filmi...doğum masasında nasıl çeksinler...sen git şimdi rahat rahat uzan filmini çektir azcukta sık dişini bu kadar...:)) şimdiden geçmiş olsun canım...

geldim kizlar
arkadasim 1 yasindaki oglunuda getirmis heryer parmak izi oldu:)
benim yarin beklenmeyen adetimin tarihi ay heycanlandim simdi
3 aydir hep ayni gunde geldi yarin bir gecse kina yakicam:)
evim battı dıyosun yani:))
hayırlı haberler ver ınşallah canım yaa:)
kıslar pc açık ben gelcem sora

kaçak kaçtı yınee:))

geldim kizlar
arkadasim 1 yasindaki oglunuda getirmis heryer parmak izi oldu:)
benim yarin beklenmeyen adetimin tarihi ay heycanlandim simdi
3 aydir hep ayni gunde geldi yarin bir gecse kina yakicam:)
evim battı dıyosun yani:))
hayırlı haberler ver ınşallah canım yaa:)
coraspın kan sulandırıcı canım
kıslar pc açık ben gelcem sora

kaçak kaçtı yınee:))

ya canım hiç gerilme aydınlık ferah bi oda öyle daraltma kendini

slam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat.Yazılarınızı takip ediyorum nohutcum geçmiş olsun şimdiden rahim filmi mi çektireceksin.Kolaylıkla geçer inşallah canım

slam kızlar nasılsınız nasıl gidiyo hayat.Yazılarınızı takip ediyorum nohutcum geçmiş olsun şimdiden rahim filmi mi çektireceksin.Kolaylıkla geçer inşallah canım

saglik olsun nohutum kirlenen evim olsun yarin oburgun bizim veletlerde kirletmicekmi nasil olsa:)
bu arada yine biseyler oluyo kk ya zor girdim topigimize

hosgeldin gelincik
nohutlupilavimiz zaten hamile rahim filmi cektirmicek, baska arkadasimiz cektiricek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…