- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.061
şifa ossun bebeeem
sen coraspin içion mu kuzu bide folik plus mı folbiol mu
allah bı panık atak da burda....kaydirigubbakcemile2 sabır datlum az kalmış kormaa ünlü olceksınnnSON 2 SAAT
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile
nohut kocişin doğumgünüsü kutlu ossun
mutlu mutlu seneler inşallaaah
saol tatlım..ben coraspın kullanmıyorum canım vermedı dr...
elevıt ve progestan kullanıyorum.. folbıol kullanıyordum dr bıraktırdı elevıt de folık asıt var ayrıcada butun vıtamınler bende 1 aydır falan onu kullanıyorum...
allah bı panık atak da burda....kaydirigubbakcemile2 sabır datlum az kalmış kormaa ünlü olceksınnn
çok sagol canım dun annemler burda kutladılar bende dayanamadım verdım hedıyesını ama ayakkabı bıras sıktı bugun dr gitmeden önce degıştırıcez bakalım....
ya ıstanbul da guneş var ama hava çok soguk yaaa:tomato:
hamile olunca elevit en iyisi canım.hamile kalmadan folik asit yeterli ama kalınca dediğin gibi onda bolca vitamin var.afiyet ossunn kaydirigubbakcemile5
evet ama çok kabızlık yaptıgını farkettım cnm...iki gun içmdım çok rhattım ama başladım sonra yıne tabı deneme amaçlı bırakmıştım....
dedigin gibi hamılelık öncesı folık asıt daha ıyı sen kullanıyosun dımı...
allah kolaylık versın canım..yarın alırsın artıkiyi yapmışsın canım.güle güle kullansın
ben bişi almadım vala dediğin gibi gesmekten adama hediye alcek fırsat bulamadım.bugünde hiç çıkmak istemiom ama yarın artıkm.mecbur çıkcam gamyoncuiremsu
burdada tam tersne çok sıcak valaa.dün tşort falan giydik
ama yamur yağsa iyi olcek toz var havada akannehir
aaaaaaaaaa evet o feci kabız yapıooo
sabah aç karnına kayısı ve incir ye bebem üstünede su iç hatta kayısıları akşamda bardağın içine ısla hem suyunu iç hemde kayısıları yee.ayy ne demek olduğunu iyi bilirim
ben 3 aydır içiorum folik asit bi de hergün coraspin içiorum
evet gelicekmiş canım.İsolde ya sıkıntı yapma canım koÇİŞ gelİyomu senle
isoldenin çekimleri ne zman yani kaçta
isoldenin çekimleri ne zman yani kaçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?