Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

şifa ossun bebeeem
sen coraspin içion mu kuzu bide folik plus mı folbiol mu

saol tatlım..ben coraspın kullanmıyorum canım vermedı dr...
elevıt ve progestan kullanıyorum.. folbıol kullanıyordum dr bıraktırdı elevıt de folık asıt var ayrıcada butun vıtamınler bende 1 aydır falan onu kullanıyorum...

SON 2 SAAT

eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
eyvahedigeldismile
allah bı panık atak da burda....kaydirigubbakcemile2 sabır datlum az kalmış kormaa ünlü olceksınnn
nohut kocişin doğumgünüsü kutlu ossun
mutlu mutlu seneler inşallaaah

çok sagol canım dun annemler burda kutladılar bende dayanamadım verdım hedıyesını ama ayakkabı bıras sıktı bugun dr gitmeden önce degıştırıcez bakalım....

hamile olunca elevit en iyisi canım.hamile kalmadan folik asit yeterli ama kalınca dediğin gibi onda bolca vitamin var.afiyet ossunn kaydirigubbakcemile5

iyi yapmışsın canım.güle güle kullansın
ben bişi almadım vala dediğin gibi gesmekten adama hediye alcek fırsat bulamadım.bugünde hiç çıkmak istemiom ama yarın artıkm.mecbur çıkcam gamyoncuiremsu

hamile olunca elevit en iyisi canım.hamile kalmadan folik asit yeterli ama kalınca dediğin gibi onda bolca vitamin var.afiyet ossunn kaydirigubbakcemile5

evet ama çok kabızlık yaptıgını farkettım cnm...iki gun içmdım çok rhattım ama başladım sonra yıne tabı deneme amaçlı bırakmıştım....
dedigin gibi hamılelık öncesı folık asıt daha ıyı sen kullanıyosun dımı...

aaaaaaaaaa evet o feci kabız yapıooo
sabah aç karnına kayısı ve incir ye bebem üstünede su iç hatta kayısıları akşamda bardağın içine ısla hem suyunu iç hemde kayısıları yee.ayy ne demek olduğunu iyi bilirim
ben 3 aydır içiorum folik asit bi de hergün coraspin içiorum

allah kolaylık versın canım..yarın alırsın artık
burdada tam tersne çok sıcak valaa.dün tşort falan giydik
ama yamur yağsa iyi olcek toz var havada akannehir

amannn ne t shirt ı yaa ben yatarken bıle üşüyorum öyle...
ben switlı gezıyom hala bide hırkaa oooo bıran önce yaz olsun yaa temiz havaya çıkıp üşüeden gezmeyı özedımmmm

aa coraspındemı kullanıyosun bılmıyodum.....

benım kuzenın eşide hamış kalmadan kullanıyodu coraspın hamişlikden sonr igneye başladı ...kendı vuruyordu ıgnelerını bazen de annem e yaptırıyordu.. sende her gun farklı yerden yapıcan dımı o bır gun karından bır gun bı kol bır gun bı bacak ole yapıyodu

isoldecım eşinın gelmesı ıyı olur zaten canım.... tek gıtme sakın....kendını rahat bırak dr un elıne ohhhhhhh uyucan kalkıcan bıtmiş olcek ınşallahhhhhhh..
sonrada serap gıbı senınde guzel haberlerınle göbüşler atıcazzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…