Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Şimdi onsuz yaşamaya çalışıyorum çok zorlanıyorum ama atlatıyorum ilk defa baharı görecek gibi hasretle baharı bekliyorum artık.6 ay sonra tekrar bebek sahibi olabileceğimi söledi doktorum.2 ayım bitti çok şükür

Allahım sabır versin. Diyecek laf bulamadım .
Aramıza hoş geldin cnm .. İyi etmişsin çok sıcak dostluklar var burada
insan çok rahatlıyor anlattıkça

Benimde 2. evliliğim eşiminde ..
İkimizinde ilk evliliklerinden birer çocuğu var benimki kız onun ki erkek
bende ikimizin ortak bir bebişi olsun istiyom ama
eşim pek yanaşmıyooo
ama ben genede istiyooom :dilcikar:

:dance:
Amin canım Rabbim kimseye yaşatmasın evlaTlarına sağlıklı uzunca bir ömür versin inşallah.

İnşallah eşinde kabul eder belki bir kaza olurda bebiş gelir.Nasipte de varsa zaten kimse engel olamaz dimi.

ayyy valla bekleyemem gönlü olsunnnn :jeyyar: ben DKhapımı bıraktım bir
aydır korunmuyoooz süprizzzz olacak eşime...
Deniz kazası olacak eşime hehehehehehehe :roflol:

denizcim oooo 2 çocuk sahibi olmuş oluosun.
yap valaa bi tane daha ne güsel kandır kocişi bayanssulusmile

Cnm oğlan annesiyle kalıyo ama hep beraber gezerken oda babadan çok bana benziyooo
birden 10 ve 8 yaşında iki çocuk annesi oluyom ve yakındada 3 çocuk annesi olacağımm inşallahhhhh :roflol:

Cnm oğlan annesiyle kalıyo ama hep beraber gezerken oda babadan çok bana benziyooo
birden 10 ve 8 yaşında iki çocuk annesi oluyom ve yakındada 3 çocuk annesi olacağımm inşallahhhhh :roflol:

inşallah canım hayırlısı ile olsun
hapı bıraktıktan sora bi kaç ay hormonlar ve rahim kendine gelirmiş ama hemende olabiliomuş

akannehir
adam şok olcak yani
nie istemio ki

maddiyat 40 yaşını geçmesi .... hayat zormuş bana ne yaaa ben 28 yaşındayım dahazemuszemus
valla bebiş bir belli olsun gidecem alacam bir tane çift galatasaray bebiş pabucu .. güzel hediye paketi yapacağımmm. İlk kayın valdeme söyler bir yemek hazırlarız orada süpriz yaparız. Kaynanam çook istiyooo onun yanında benim herif düşer bayılırsa tek kaldırmak zorunda kalmam bariiii :roflol:

inşallah canım hayırlısı ile olsun
hapı bıraktıktan sora bi kaç ay hormonlar ve rahim kendine gelirmiş ama hemende olabiliomuş

evet cnm kısmet kimi 7 yıldan sonra ilk ay kalmış kimi aylarca beklemişşş
ama benim içimden fazla beklemiceksin diyooo bişeyyyyyyyyyyy :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…