- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.201
KOÇİŞ İÇİRMİYO BU AY KESİN DOĞURTACAK ADAM BENİ YAN ETKİ YAPAR DİYO Şeniz
kıs yasık bu adamlara da acıorum vallaaa yasakkelime
ben gıtmdım yaa kk açılmadı sonrada sıkıldım terasa çıktık oturduk bıras annemlerle guneşden faydallandık....nohutum yok galiba cicegeem birakti yine bizi
hayırlı haberlerle gel ınşallah canım yaa...ühüüüü 15 dak.sonra çıkıcam..
üff vakit ne çabık geçti yaaaa....
rabbim sabır versın canım....Denizcim bende elif ocakta katıldım bu kulübe çünkü oğlumu kaybettim 4 ocakta devamlı yazmaya başladım paylaştıkca rahatladım yoksa toparlayamazdım kendimi.Sizlerin samimi konuşmalarınızı görünce katılmak istedim
kk zor aılıyoduu yaaaa napımmmmmmnohuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut niden bıraktın bisiiii :gitme:
ahanda bu kadar olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gene aynı anda alla allaa
kıs yoksa bis kardeşmiyiz
[sıze="2"]oyyy oyyy o şantiyon mu tansiyon mu bende de var ayolll bayanssulusmile[/sıze]
yok canım yenı geldım...ceylanım gördünmü bebem gene kalplerimis birmiş
ama nie yasmıon sorun mu var pc de
:roflol:KOÇİŞ İÇİRMİYO BU AY KESİN DOĞURTACAK ADAM BENİ YAN ETKİ YAPAR DİYO Şeniz
acaaba peline de seslensem duyarmı ohaoldumsmile
valla tatlım benim hep 8 e 5 çıkıyodu ben iyiydim üle ama garipleşti iniş çıkış yapıyom anlamadım
site şuan yine çok kalabalık sanırım ondan bölee oluyooo
[sıze="2"]sitres yapma cnm o çok etkiliyoooo. Takma kafana hiç bişeyyyyyyyzemuszemus[/sıze]
yok be şekercim şu son 2 aydır manyaklık derecesinde bi genişlik var bende yok şitres
yok be şekercim şu son 2 aydır manyaklık derecesinde bi genişlik var bende yok şitres
ahh ahhh bende istiyoom o genışlıkden bendeebayanssulusmile
[sıze="2"]amannn en güzeli tatlım... Boşverrrrrrrrrrr dünya her halükarda döner...bayanssulusmile[/sıze]
bu ara algılarımı kapadım çevremdekilere sadece arkidişlerimle ilgileniyorum ohh bana yetiyo bi de hamiş olayım yeni evime geçeyim daha ne isteyim allahımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?