Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende ceylanı merak ettım..
karın agrısından başka bır sıkayetı varmıydı..bılen varmı..

mrb kızlar ıyı sohbetler benım bu ay 3cu ayım 6 gun var reglıme ılk ıkı ay çok heycanlıydım bu ayda çalıştık ama umıtsızlıge kapılıyorum nedense.

merhaba canım hemen olucak dıye bır kaıde yok sakın canını sıkma yuce rabım nezman ısterse ozman nekadar olmuyo dıye kafana takarsan okadar olmuyo sakın ama sakın kafana takma rahat ol canım

desenize kızlar hepımız gıremeyınce aklımız bırbırımızde kalıyo ayy bagımlılık yaptık ayol bırbırımızdeolumunekankayizsmile

merhaba canım hemen olucak dıye bır kaıde yok sakın canını sıkma yuce rabım nezman ısterse ozman nekadar olmuyo dıye kafana takarsan okadar olmuyo sakın ama sakın kafana takma rahat ol canım

doğru soyluyırsun canım sabırsızlıktan stres yapyrz oda etkılıyor tabı.

kaydirigubbakcemile3
belkı bı duzıne almana gerek kalmaz hamılesındır..
15 euro çokmus bea..kafamçokkarıştı

evet tatlim cok pahali 30 tl falan yapiyo sizin paranizla ondan adetimin gecmesini bekliycem. bu arada zaten 2 aydir dolabimda duruyo dura dura tarihide gecicek testin benim adetim gecikene kadar:)

mrb kızlar ıyı sohbetler benım bu ay 3cu ayım 6 gun var reglıme ılk ıkı ay çok heycanlıydım bu ayda çalıştık ama umıtsızlıge kapılıyorum nedense.

hosgeldin tatlim
daha cok yenisiniz hic umitsizlige kapilma
bende hemen olucak saniyodum ama bizimde 3. ayimiz bu aya bakalim ne olucak
daha 6 gununde varmis calismalara devam edin
belirti falanda arama sakin adet belirtileriyle hamilelik belirtileri cok benziyolar
adetinin gecmesini bekle oldumu seker?

benım ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı.korumayı bıraktıgımız ay hamıle kalmıştm onda bundada boyle olcak sandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…