- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #6.381
doğru soyluyırsun canım sabırsızlıktan stres yapyrz oda etkılıyor tabı.
benım ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı.korumayı bıraktıgımız ay hamıle kalmıştm onda bundada boyle olcak sandım.
pısonda sende yenısınız bız 1.5 yıldır korunmuyoruz ne esımde nede bende bı problem yok bakalım sımdılık ama olmuyo stres yaptım bende doktor ondan olmadıgını kafama takmamam gerektıgını soledı bende bıraz kılo aldım stresten dıyete basladım kafamı ona verdım sımdı ben kıloları verene kadar bebıs ıstemıyoruz yaa bende dusunmuyorum yaa olur hep ole olur zaten suprızzz der gelır hayatımıza kısacası kafana takama kafanı baska seylere vermeye calıs
o zaman hic stres yapma tatlim demekki hamile kalabiliyosun bir sorun yok
sadece zamani gelmemis demekki
insallah bu ay olmustur 6 gun sonra guzel haberlerini bekliyoruz
oooo bu topık baya canlı ve sıcak kanlı arkadaşlar var bızım topıktekı kızların çoğu çalışıyor gunduzlrı aktıf bızımkıde
ara verdınız ya olur şimdi rahatsıny a inş bu vesıle olur
bizim topigimiz cok guzeldir tatlim
bende cok topik dolastim ama burdaki sicakligi baska yerde bulamadim
senide herzaman bekleriz
pısonda sende yenısınız bız 1.5 yıldır korunmuyoruz ne esımde nede bende bı problem yok bakalım sımdılık ama olmuyo stres yaptım bende doktor ondan olmadıgını kafama takmamam gerektıgını soledı bende bıraz kılo aldım stresten dıyete basladım kafamı ona verdım sımdı ben kıloları verene kadar bebıs ıstemıyoruz yaa bende dusunmuyorum yaa olur hep ole olur zaten suprızzz der gelır hayatımıza kısacası kafana takama kafanı baska seylere vermeye calıs
ben kactım sımdılık kızlar sonra gorusuruzz ara ara bakarım pc acık
oldu seker benimde utum var onlari halledeyim
pıson sende yenıymıssın ya kaçıncı ayın canım
3. ayimiz canim ve 1,5 senelik evliyiz
ayyyyy kıslar nohut hbr verdimi di bakim dedim gelmemiş
eren herzaman bekleris canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?