Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oooo bu topık baya canlı ve sıcak kanlı arkadaşlar var bızım topıktekı kızların çoğu çalışıyor gunduzlrı aktıf bızımkıde

doğru soyluyırsun canım sabırsızlıktan stres yapyrz oda etkılıyor tabı.

pısonda sende yenısınız bız 1.5 yıldır korunmuyoruz ne esımde nede bende bı problem yok bakalım sımdılık ama olmuyo stres yaptım bende doktor ondan olmadıgını kafama takmamam gerektıgını soledı bende bıraz kılo aldım stresten dıyete basladım kafamı ona verdım sımdı ben kıloları verene kadar bebıs ıstemıyoruz yaa bende dusunmuyorum yaa olur hep ole olur zaten suprızzz der gelır hayatımıza kısacası kafana takama kafanı baska seylere vermeye calıs

benım ılk hamılelıgım duşukle sonuçlandı.korumayı bıraktıgımız ay hamıle kalmıştm onda bundada boyle olcak sandım.

o zaman hic stres yapma tatlim demekki hamile kalabiliyosun bir sorun yok
sadece zamani gelmemis demekki
insallah bu ay olmustur 6 gun sonra guzel haberlerini bekliyoruz

ara verdınız ya olur şimdi rahatsıny a inş bu vesıle olur

oooo bu topık baya canlı ve sıcak kanlı arkadaşlar var bızım topıktekı kızların çoğu çalışıyor gunduzlrı aktıf bızımkıde

bizim topigimiz cok guzeldir tatlim
bende cok topik dolastim ama burdaki sicakligi baska yerde bulamadim
senide herzaman bekleriz

insallah size beklemediginiz anda supriz yapar bebisiniz
bende takmamaya calisiyorum aslinda biriki kilo vermeye calisiyorum olmayincada hic uzulmuyorum demekki bir ay daha kilo verebilcem diyorum
dilay sen rahim filmide cektirdinmi canim?

merhaba kızlar ben bu hafta hsg çekindim ve tüp tıkalı çıktı bir tüpümde dış gebelikten sonra alınmıştı. tüp bebek için nereyi tavsiye edersiniz tabi istanbulda?

mrb isviçre hastanseınde ömer bey var benım ablamında sorunu vardı aşılama oldu olumlu sonuç aldı tup bebk konusundada baya ıyılermış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…