Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:lepi:

üff sabahtan araştırmadıgım hastane kalmadı yaaa..
hepsinden fiyat aldım..
acıbadem hastanesinin fiyatları hoşuma gitti inşallah orada bi sıkıntı yaşamam...
ya kızlar ya çok zoruma gidio..
zaten yumurtlamada sıkıntı yaşıodum bide tüplere kapalı diyince dünyam başıma yıklıdı resmen..

adetinin hangi gununde oldu canim lekelenme?
adetinin haberciside olabilir yerlesme kanamasida olabilir yumurtlama belirtiside olabilir canimkafamçokkarıştı
ama seninki insallah bebis habercisidir

adetime daha var canım yaklaşık 2 hafta daha
daha önce hiç olmamıştı çok değil zaten 2 3 damla bişey
inş. yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:

yaaaaaaaaaaaaaaa kuşum yapma ama böyle git bi adam akıllı doktora tüm testleri yaptır ondan sonra konuşalım sen ne zamandır takip yaptırıyosun de bakem

adetime daha var canım yaklaşık 2 hafta daha
daha önce hiç olmamıştı çok değil zaten 2 3 damla bişey
inş. yerleşme kanamasıdır :Saruboceq:

o zaman sen canim buyuk ihtimal yumurtluyosundur
yumrtlamadan 14 gun sonra adet olunuyor cunku, seninde 2 hafta var daha dedigine gore..
siz calismaya devam edin degerlendirin bugunleri 2 hafta sonrada guzel haberini aliriz insallah

hosbulduk kızlar pıson mırage 1983 saolunhihoyyythihoyyythihoyyyt

isolde arkadasım hosuna gıden yada parasına bakma sana tavsıye edılen doktora gıt ıyı bırı olsun ama detaylıca konus testlerını yaptır.sen boyle stres yaparsan hıc bır sekılde tedavıye cvp veremezsın ama bak burdakı kızlar hep yanındayız yapma boyle artık

gülde bu ay senlede aynı zmanlarımıs
benimde 14 gün sora belli olcek :bbo:

ayy canımm inş. güzel haberler alırız benim adet düzenim karıştıya kanamam baya uzun sürdü yumurtlama falan takip edemedim öyle çalışıyoruz işte bakalım hayırlısı
ama senden umutluyum sankim içime hep sen hamilee olacaksın gibi geliyo bu ay inş. öyle olurr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…