Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Kız pıson gelen gıden yok dımı hala ınŞ.ınŞ.kasık aĞrın olur lekelenmen olurda hamıŞ haberını alırız yarabbı duy sesımızı bı gÜzel haberde pısondan olsun

Kızlar bu akŞam mİsafİr gelİcek bİ kek yaptım akŞamdan yanına tuzlu ne yapayım hızlı olması lazım

bende dılek..tanısmıstık beklım..
ben burda gazozlu pogaca tarıfı gormustum..bende mumkun en kısa zamanda denıycem..su an kurabıyem var evde..atıstırılmalık olmadan olmuyor evde..
o pogacayı dene..malzemelerın varsa..:icecream:

kızlar inşallah inşallah herşey düzelir..
allahım ne acı yarabbim ümitsizlik..
çaresizlik..
biliorum kızlar bana desteksiniz hepiniz
zaten böle bişeyi tek başıma atlatmam mümkün deil...
ama bilmiorum yaaa..
her an ağlama modundayım..

Kız pİson gelen gİden yok dİmİ hala İnŞ.İnŞ.kasık aĞrın olur lekelenmen olurda hamİŞ haberİnİ alırız yarabbİ duy sesİmİzİ bİ gÜzel haberde pİsondan olsun

lekelenmede belirtiden mi kii
ben geçen sabah ilk defa leke gördüm çok az
gecede çalışmıştık ondandır diye düşünmüştüm
buda belirtiden mi sayılıyo

KIZ BENİM KOCAM DOĞMAMIŞ ÇOCUĞA DON BİÇMİŞ BİLEEENZİK ALMIŞ KIZ OLURSA DİYE ERKEK OLURSA DİYEDE KÜÇÜK ALTIN ALMIŞ kafamçokkarıştı

tuzlu mu oluyo canım o

CANIM ADET GÜNLERİNDE OLUYO LEKELENME TARZI KANAMA YA BİKAÇGÜN SONRA YADA Bİ KAÇ GÜN ÖNCE EN AZINDAN BEN ÜLE BİLİYOM BEN ANLATANLARIN YALANCISIYIM :lepi:

Kız pİson gelen gİden yok dİmİ hala İnŞ.İnŞ.kasık aĞrın olur lekelenmen olurda hamİŞ haberİnİ alırız yarabbİ duy sesİmİzİ bİ gÜzel haberde pİsondan olsun

yok tatlim gelen giden
gece bir ara uyandim bayagi agriyodu dedim gelicek heralde ama oyle uyumusum yok bisey yani
bugun hic agirmadi daha bakalim ne olucak
hayirlisi nasilsa oyle olsun cok kaptirmakta istemiyorum kendimi tatlim

cankuşumm üzme kendini artıkk
ümitsiz değilsin bebem ya yapma

yok tatlim gelen giden
gece bir ara uyandim bayagi agriyodu dedim gelicek heralde ama oyle uyumusum yok bisey yani
bugun hic agirmadi daha bakalim ne olucak
hayirlisi nasilsa oyle olsun cok kaptirmakta istemiyorum kendimi tatlim

aman haa kaptırma kendünü sakın allahım inş.nasip etmiştir diyelim

adetinin hangi gununde oldu canim lekelenme?
adetinin haberciside olabilir yerlesme kanamasida olabilir yumurtlama belirtiside olabilir canimkafamçokkarıştı
ama seninki insallah bebis habercisidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…