- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.181
benım kı saçma bı soru oldu yaa sonradan farkettım:))
elfella eşin problem etmıyor dımı kardeşini cnmm
burdayım ben kızcemm ama bugun kızlar duragan bırassAaaaaaaaaaaaaa ama durun bak daha yenİ geldİm daĞılmayın
adamın evlısınden bekarından banaaneyse sankı dımı ama:))ANLADIM KUŞUM OSSUN DEDİKODU SUNU YAPTIM BENDE HEHEHElülülülülülü
Yok canım etmiyo, aksine bana iyi geldiğinden o da kalsın istiyo. Ders bırak da seneye de kal yada iş bulalım sana diyo. Annemler de kayınvalidemler de istanbulda. Bana pek kimse gelemiyo. Burda arkadaşım, akrabam fln da yok, yalnızım. Bi de kardeşim eve dönerse iyice yalnız kalırım. Bir de kardeşimle ben çok komik oluyoruz. Ben saf, o benden saf eşim çok eğleniyo bizle kaydirigubbakcemile3
burdayım ben kızcemm ama bugun kızlar duragan bırass
adamın evlısınden bekarından banaaneyse sankı dımı ama:))
doru dedıkodusunu yaptık adam bı ousaa amannınnnkafamçokkarıştı
anladım canım ....ayy çok guldum kızz eşim bizle egleıyo dedın ya:)):roflol:
Eğleniyo ama resmen :roflol: Hoş, bazen de delirtiyoruz adamı naapçam ben sizinle fln diye dertleniyo. Hele şimdi bebek çalışmaları var ya evin hali daha da bi komik oldu. Akşamları oturuyoruz eşlimle ben ceviz, incir, ananas fln yiyorum, ona da macun yediriyorum. Kardeşim gülüyo halimize. Diyorum ben de sen gitmeden bi bebiş yapalım da beraber büyütürüz die[/QUOTE]anladım canım ....ayy çok guldum kızz eşim bizle egleıyo dedın ya:)):roflol:
Eğleniyo ama resmen :roflol: Hoş, bazen de delirtiyoruz adamı naapçam ben sizinle fln diye dertleniyo. Hele şimdi bebek çalışmaları var ya evin hali daha da bi komik oldu. Akşamları oturuyoruz eşlimle ben ceviz, incir, ananas fln yiyorum, ona da macun yediriyorum. Kardeşim gülüyo halimize. Diyorum ben de sen gitmeden bi bebiş yapalım da beraber büyütürüz die[/QUOTE]anladım canım ....ayy çok guldum kızz eşim bizle egleıyo dedın ya:)):roflol:
Ayy afiyet olsun, ben de acıktığımı hatırladım ama çalışiim biras daha soora yerim. Bu arada yaşım 23 demiştin canım emekli yasıyo o ne alaka kaydirigubbakcemile3cokacimcoook
sayfa acık ben mamamı yıyım kuzularrr burdayımmm...
Ayy afiyet olsun, ben de acıktığımı hatırladım ama çalışiim biras daha soora yerim. Bu arada yaşım 23 demiştin canım emekli yasıyo o ne alaka kaydirigubbakcemile3
BUKAAA KIZ SENİN YEMEK ANLAYIŞIN
Bi hamile kalsam bende kendi kendimi emekli yapçam kısmetse :roflol: bugün sigortaya gittim bi sorun varmış düzelttirmeye, adama anlattım derdimi ay ben seni lise öğrencisi fln sandım senin sigortan mı var dedi e waar dedim bi garip oldum ben emeklilik hayalleri kurarken adam ne dedi yahu kafamçokkarıştıihmal etme canım ye mamanı yekı daha aktıf çalışabılesınn....
evlendıkden sonra eşim emeklı yaptı benısempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?