Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

elfella eşin problem etmıyor dımı kardeşini cnmm

Yok canım etmiyo, aksine bana iyi geldiğinden o da kalsın istiyo. Ders bırak da seneye de kal yada iş bulalım sana diyo. Annemler de kayınvalidemler de istanbulda. Bana pek kimse gelemiyo. Burda arkadaşım, akrabam fln da yok, yalnızım. Bi de kardeşim eve dönerse iyice yalnız kalırım. Bir de kardeşimle ben çok komik oluyoruz. Ben saf, o benden saf eşim çok eğleniyo bizle kaydirigubbakcemile3

Aaaaaaaaaaaaaa ama durun bak daha yenİ geldİm daĞılmayın
burdayım ben kızcemm ama bugun kızlar duragan bırass
ANLADIM KUŞUM OSSUN DEDİKODU SUNU YAPTIM BENDE HEHEHElülülülülülü
adamın evlısınden bekarından banaaneyse sankı dımı ama:))
doru dedıkodusunu yaptık adam bı ousaa amannınnnkafamçokkarıştı

anladım canım ....ayy çok guldum kızz eşim bizle egleıyo dedın ya:)):roflol:

aman sende dedikodusu yeter dimi kuşum

anladım canım ....ayy çok guldum kızz eşim bizle egleıyo dedın ya:)):roflol:[/QUOTE]
Eğleniyo ama resmen :roflol: Hoş, bazen de delirtiyoruz adamı naapçam ben sizinle fln diye dertleniyo. Hele şimdi bebek çalışmaları var ya evin hali daha da bi komik oldu. Akşamları oturuyoruz eşlimle ben ceviz, incir, ananas fln yiyorum, ona da macun yediriyorum. Kardeşim gülüyo halimize. Diyorum ben de sen gitmeden bi bebiş yapalım da beraber büyütürüz die

Eğleniyo ama resmen :roflol: Hoş, bazen de delirtiyoruz adamı naapçam ben sizinle fln diye dertleniyo. Hele şimdi bebek çalışmaları var ya evin hali daha da bi komik oldu. Akşamları oturuyoruz eşlimle ben ceviz, incir, ananas fln yiyorum, ona da macun yediriyorum. Kardeşim gülüyo halimize. Diyorum ben de sen gitmeden bi bebiş yapalım da beraber büyütürüz die[/QUOTE]

ALLAH SİZİ NE YAPMASIN KIZ :roflol::roflol::roflol:

Eğleniyo ama resmen :roflol: Hoş, bazen de delirtiyoruz adamı naapçam ben sizinle fln diye dertleniyo. Hele şimdi bebek çalışmaları var ya evin hali daha da bi komik oldu. Akşamları oturuyoruz eşlimle ben ceviz, incir, ananas fln yiyorum, ona da macun yediriyorum. Kardeşim gülüyo halimize. Diyorum ben de sen gitmeden bi bebiş yapalım da beraber büyütürüz die[/QUOTE]

kız valla ne dıyım sızeee:roflol: emınım çok komık oluyodur yaaa
ben olsam utanırımmmmmkaydirigubbakcemile2

kız valla ne dıyım sızeee:roflol: emınım çok komık oluyodur yaaa
ben olsam utanırımmmmmkaydirigubbakcemile2[/QUOTE]
Öyle utangaçlığım yoktur benim pek. Başka bi şehirde başbaşa olduğundan kardeşim en yakın arkadaşım oluyo, arada çekinme fln da kalmıyo. Komik bi aile oluşturduk böyle. Ama başka kimseye söyleyemedim durumu, insanlar böyle şeyleri pek bilmiyo, direk bunun çocuu olmuyomuş damgası yemek istemiyorum çünkü.

Ayy afiyet olsun, ben de acıktığımı hatırladım ama çalışiim biras daha soora yerim. Bu arada yaşım 23 demiştin canım emekli yasıyo o ne alaka kaydirigubbakcemile3

ihmal etme canım ye mamanı yekı daha aktıf çalışabılesınn....
evlendıkden sonra eşim emeklı yaptı benısempatiksalakcinni

Ohh yan gel yat osman hesabı dınlen kuŞum dınlen bebıŞten sonra hep peŞınde koŞturacan Şındılık depolama yap

ihmal etme canım ye mamanı yekı daha aktıf çalışabılesınn....
evlendıkden sonra eşim emeklı yaptı benısempatiksalakcinni
Bi hamile kalsam bende kendi kendimi emekli yapçam kısmetse :roflol: bugün sigortaya gittim bi sorun varmış düzelttirmeye, adama anlattım derdimi ay ben seni lise öğrencisi fln sandım senin sigortan mı var dedi e waar dedim bi garip oldum ben emeklilik hayalleri kurarken adam ne dedi yahu kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…