Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol:bu kadar valla annem tepsıyle yanıma getırıyo yemegımı yıyorum hadı sen dınlen bıras dıyoo:)) yiyiys içiyoss yatıyoss tam bana göre bı söz oldu bu ara valla:))
Ayy tam bana göre bi hayat, arada anneme gidiyorum bikaç gün kalıyorum nası ii geliyo. Annişim de el üstünde tutuyo özlediğinden benim de işime gelio keyif çatıyorum kaydirigubbakcemile3

Ohh yan gel yat osman hesabı dİnlen kuŞum dİnlen bebİŞten sonra hep peŞİnde koŞturacan Şİndİlİk depolama yap
oru söluyon bebemm yaaasempatiksalakcinni

inşallah tez zaman da emeklı olursun halde canım.....
ne iş yapıyorsun datlumm..

kızz genç gösterıyon demekkı adam ıltıfat etmış sana daha nee:lepi:

kızz genç gösterıyon demekkı adam ıltıfat etmış sana daha nee:lepi:[/QUOTE]
Serbest girişimci :roflol: bana yaranılmıyo, ilk evlendiimizde ewde yat yat sıkıldım keyfime göre iş de bulamadım buralarda. Eşim dedi sen böyle patliican sıkıntıdan. İş kurduk, dükkan açtık. Şimdi de evde oturmayı özledim. delikafadulden

Gene ceylanım Çok ŞÜkÜr ÇalıŞmıyosun evdesİn ÇalıŞsan zor olur
aay sorma serabım yaa.... bıde çalışsam naparım bılmıyorum..:sinifsinif:
Ayy tam bana göre bi hayat, arada anneme gidiyorum bikaç gün kalıyorum nası ii geliyo. Annişim de el üstünde tutuyo özlediğinden benim de işime gelio keyif çatıyorum kaydirigubbakcemile3

ayyy allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın canım yaaa...
bi reklam varya
BI TEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZZ
bayılıyorum o şarkıya yaa bu kadar dogru olur yaniii...

ayyy allah annelerımızı başımızdan eksık etmesın canım yaaa...
bi reklam varya
BI TEK ANNEM OLSUN BANA BİŞEY OLMAZZ
bayılıyorum o şarkıya yaa bu kadar dogru olur yaniii...[/QUOTE]

Evet yaa zaten beni yan şehre gelin etmek o kadar zor geldiki annişime, ilk zaman hüngür hüngür ağlayıp duruyoduk karşılıklı. Bi ara bunalıma fln girdi ev bomboş. Bide çakal ben kardeşimi de yanıma alınca kadın iyice yalnız kaldı. Haala hayaller kuruyo eşime İstanbulda iyi bi iş denk gelse de oraya taşınsak die ama çook zor. Allahtan teyzem var bide, aynı apartmandalar o oyalıyo annemi

[/QUOTE]
Evet yaa zaten beni yan şehre gelin etmek o kadar zor geldiki annişime, ilk zaman hüngür hüngür ağlayıp duruyoduk karşılıklı. Bi ara bunalıma fln girdi ev bomboş. Bide çakal ben kardeşimi de yanıma alınca kadın iyice yalnız kaldı. Haala hayaller kuruyo eşime İstanbulda iyi bi iş denk gelse de oraya taşınsak die ama çook zor. Allahtan teyzem var bide, aynı apartmandalar o oyalıyo annemi[/QUOTE]
ayy çok zr olmuştur tabıkı annene canım yaa başka kardeşin yok muu....
teyzenın olması buyuk sans valla o bıras unutturur en azından

kızz genç gösterıyon demekkı adam ıltıfat etmış sana daha nee:lepi:
Serbest girişimci :roflol: bana yaranılmıyo, ilk evlendiimizde ewde yat yat sıkıldım keyfime göre iş de bulamadım buralarda. Eşim dedi sen böyle patliican sıkıntıdan. İş kurduk, dükkan açtık. Şimdi de evde oturmayı özledim. delikafadulden[/QUOTE]

anam adam iş de kurmuş yaranamamiş sana:)) sen hamişlikden de sıkılmayasınkaydirigubbakcemile3

bir arkadasim geldi kahve ictik bende yemegimi hallettim o arada kizlar
icim rahat simdi agrimda gecti yine
ay bu arada bir arkadasimin hamilelik haberini aldim daha 1 sene olmadi evleneli
hep konusuyoduk bekle beni diyodu birlikte buyuturuz diye ama o gecti bile beni

canım inşallah dediğin gibi olur yaaaa.inşallah en kısa zamanda bişeyler olur artık. herkes için. canım benimde adım var orda listede eklemiştin yaa. kaydirigubbakcemile5

çoğu zmaan bendede oluo bu..
hele şu hsg den sonra iice psikolojim bozuldu..
içimde kaybolmayan bi ümidim var..
ama ümitsizliğimde var...

canım aynen dediğin gibi işte. ama ben aşılamaya daha çok güvenmiştim ama olmadı işte. ondan sonra tam koptum

teyzenın olması buyuk sans valla o bıras unutturur en azından[/QUOTE]

Erkek kardeşim var canım liseye gidiyo da evde diil bütün gün. Hoş ben de pek ewde durmazdım gerçi az çekmedi kadın benden ama yinede ana-kız arasındaki diyalog farklı sanırım

kız belkim aynı anda doğurcanız ne biiyon

Kızz ne listesi yapıyonuz beni de ekleyin iyi bişeyse kaydirigubbakcemile2 yok yok bi hamile kaliim ondan sıkılmam die ümit ediyorum.

bellı olmas kuzuu hamışsın belkı beraber dogurursunuz dedıgınız gıbı:))
canım inşallah dediğin gibi olur yaaaa.inşallah en kısa zamanda bişeyler olur artık. herkes için. canım benimde adım var orda listede eklemiştin yaa. kaydirigubbakcemile5
evet cnm adın var lıstedekaydirigubbakcemile2
kıslaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar ben ascık mola verdim ascık ama
ben bu gacı dayanamaz dedım işteekaydirigubbakcemile3
teyzenın olması buyuk sans valla o bıras unutturur en azından

Erkek kardeşim var canım liseye gidiyo da evde diil bütün gün. Hoş ben de pek ewde durmazdım gerçi az çekmedi kadın benden ama yinede ana-kız arasındaki diyalog farklı sanırım[/QUOTE]
evet cm ya anne kız farklı oluyooolumunekankayizsmile
nohut msj aldım kuzu çok teşekkür ederim çooooooooooooooooooooooook
rice ederim melegımmmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…