- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #7.381
kıs heveslenirim ben hemen :1no2:
ohhhhhhhh kız valla şöyle 3-4 gün kaçsam hemen gelirim ya ohh ne güzel olur vallaolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
kıızlar ben kkda bişi okudum aç hamile olduğundan şüpelenenler aç karnına bir yere uzanıp ellerini yumurtalıklarının üzerine koyarsa eğer şişlik var fakat nabız atışı gibi seğirme yoksa hamileymiş eğer nabız atışı gibi seğirme varsa hamile deilmiş diolar bunuda eski dönemlerde gebelik teşhisi olarak kullanıyolarmış ben denedimde yumurtalıklarım nerde tam olarak bulamadımkaydirigubbakcemile3
kızlar herkes toplantı ben gidiyom yaaaaaaaaaaa öptüm hepinizi bakalım bu aşkam misafir olucakmi hadi kendinize iyi bakın ben üzleycem sizi inş.yarına kadar 10 tane hamiş haberi alırız inş.inş.
ya gelseneeeeeeeeeeeeeee
kız benım orda hep segırme oluyo ben hamiş degilmiyım yoksasempatiksalakcinni
kader kısmet işi bellimi olur tatlım inşallah diyelım olsun:))
görüşürüz bebemm ninen misafir gelmesin akşamda:roflol:
kendıne ıyı bak kuzuuumm
hadi cnm yumurtalıklardamı oluyo senin iki tarafındada yanii elleyincemi yoksa kendilindenmi:1shok:
kızlar herkes toplantı ben gidiyom yaaaaaaaaaaa öptüm hepinizi bakalım bu aşkam misafir olucakmi hadi kendinize iyi bakın ben üzleycem sizi inş.yarına kadar 10 tane hamiş haberi alırız inş.inş.
ayy beklıyom sabırsızlıkla şimdiden maşşallah dıyım bebemmcektım sımdık yuklıcem ama cok belırgın cıkmadı yafss
ayy saol bebemmm....sorma yaa küçücük ama herşeyi belli....bak bende ugurbocugumuzun resmini gordum dun ama kimse yoktu yorum yazmadim
kiz cok seker bu tipki sana benziyo:)
saka bi yana zeytin kadarcik bebisin eli ayagi herseyi belli ya sasmada dur
:roflol:bu akşam kepenkler kapalı gelsin kuşum ama o iş olunca gelir heyecan oluyo gacıya
pison a ö. msj
inşalaaaaaaaaaah nohudum ne çok isterim valaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?