Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

emoşum hoşgeldın canım nasılsınn....

iim cnm sen nasılsın karın ağrınmı oluyodu senin şimdi iyisiniz dimi uğur böcümüzle dikkat et uğur böcümüze o bizim uğurumuzzz ultrason görüntünü yollamışın cnm nasılda şirin uğur böcümüz inşallah allahın izniyle doğum fotonuda yollarsın cnmmmmmmopuyorumnanaktan

kızlar benim mesai bitti çıkacam birazdan. öpüyorum hepinizi. yarın dua günü inşallah. Rabbim dualarımız kabul etsin inşallah. sabah görüşürüzzzzz

yaaaaaaa
artık gelmio mu
bılmıyorum ben görmedım bı daha...
kız bu sefer geldiğimde oraya mersine gelicem inş.görcem seni opuyorumnanaktan
benıde al gıderken bende görmek ıstıyom bu çirkin gacıyııbayanssulusmile

iyiyim çok şükür cnm bebişi saglıklı gördum hiç bişiyim kalmadı valla....

kıızlar ben kkda bişi okudum aç hamile olduğundan şüpelenenler aç karnına bir yere uzanıp ellerini yumurtalıklarının üzerine koyarsa eğer şişlik var fakat nabız atışı gibi seğirme yoksa hamileymiş eğer nabız atışı gibi seğirme varsa hamile deilmiş diolar bunuda eski dönemlerde gebelik teşhisi olarak kullanıyolarmış ben denedimde yumurtalıklarım nerde tam olarak bulamadımkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…