- Konu Sahibi NohutluPilav
-
pelincim sen başladın mı çalışmalaraaa
nohudum ben 4-5 gün yaptım soağnı bıraktım çocuk soğan kokmasın diidiiiiiiiiiiiiiiiiiim kaydirigubbakcemile2
ben de cok iyiyim canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucana alcaksın canım bizde mart ayında hamişler oarak sıralanırız ilk cicegimin olur inşallah arkasından da biz geliriz zemuszemus
ayyy bende erken gıtsemmı aceppp benım şimdi 7+o old kısssinş canım inş. benımde aslında haftaya salıya cagırdı ama bu cuma gıdıcem:)
pelincim kafa kafaya gidos datlum zemuszemus
allahtan hayırlısı olsun
kür filan yapıon mu sen
güldecim balum doğru sölüo.
kıs benim adet düzenim bile altüst oldu stresten
o yüsden topikte liste yapmıos.strese girmeyelim diee
burda güsel güsel sohbet edelimm.tabi sorularımızıda soralım canım
:roflol:
inşllah cnmm....ohhhhhh nufus patlaması yapcazz turkıye deeekaydirigubbakcemile3
ayyy bende erken gıtsemmı aceppp benım şimdi 7+o old kısss
:roflol:
inşllah cnmm....ohhhhhh nufus patlaması yapcazz turkıye deeekaydirigubbakcemile3
evet canım dedigin gibi nufus patlaması yaşıyca inşallahzemuszemus
güldecim balum doğru sölüo.
kıs benim adet düzenim bile altüst oldu stresten
o yüsden topikte liste yapmıos.strese girmeyelim diee
burda güsel güsel sohbet edelimm.tabi sorularımızıda soralım canım
evet ben bı doktordan dınlemıstım. sureklı bı kadın hamıle kalamıycam dıye dusunurse zaten kalamaz psıkolojı cook onemlı demıstı.
ben cuma 7+0 oluyom ıste. gıdıcem kımse tutamaz benı:lepi:
soğan içiodum bıraktım canım ya.kist için aslında bende rahmi temislesin filan dedim sora vazgeçtim.
sanada şifa olsun
kesınlıkle katılıyorum canım......
düşünmekden ınanırmısın çalışmaları bıle dogru dürüst yapamamıştım eşimle psıkolojım o kadar bozulmuştu bu ay rahattım vee oldu....
slm tatlım hayırlı uğurlu olsun topiğin a.s.
inşallah bu topikte hep güzel haberler alıp güzel haberler veririz
inşallah topiğin banada uğurlu gelir bende meleğime kavuşurum nohutlupilav:Saruboceq:
canlarım ben de kısaca kendimi tanıtayım 27 yaşındayım 7.5 aylık evliyim 3 aydan beri bebiş istiyoruz hayırlısıyla inşallah bu ay tutar
evet gecenlerde hamıle oldugumu ogrendıgım gun bı hamıle kadın anlattı bana. hamıle kalamıyordum tam 8 yılır dedı. sorunda yoktu tup bebek te denemedık dedı. doktoru sureklı olumsuz dusunuyosun olmuyo demıs. kadın dıyo elımde degıldı. en sonunda dedım kı dıyo napım cocuk olmazsa olmaz. dusunmedım ve o ay hamıle kaldım dedı. cok etkılenmıstım anlatısından.
kızlar benim cıkmam lazım carşıya gidecem gelince görüşürüz hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?