Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sormayın kızlar ben dogum kontrol haapından bıde onu bıraktıktan sonra folık asıte baslamısatım ondan cok kılo aldım 1 senede doktora gıttıgımde kılo verceksın once sonra cocuk dedı benı dıyetısyene gonderdı bende gıttım cok sıkı bı dıyet verdı ıkı hafata once gıtmıstım onada gıttıgımde 81 kıloydum anlıycagınız davul gıbı olmustum kımse ınanmadı 81 kılo olduguma ıc gostermıyosun dedı ddıyetısyen bıle ama mmalesef bole bu sabah bı tartıldım tam 76 8 lere veda ettım sıra 7 lerde anlıycagınız

kızlar yaaa bugün cuma Rabbim dualarımız kabul etsin kimin gönlünde ne varsa olur kılsın ınnnnşallaaaaah.

nan varya yasmıonus yaaaaaaaaaaaaa akannehir
zaten çıkcam birasdan banyo yapcam selaya yetişcem kıslar 2 laf etmionus beaaaaaaaaaaaa

günaydın kızçelerrr nasılsınız bakemm
bugün çooooooooookkkkkkk işim var ama size bakmadan başlayamadımkaydirigubbakcemile2

ya benim herifte kurudu gitti iice..
bağırsak enfeksiyonu geçiriodu enson..
düzeldi dedik..
dün tekrar başlamış karın ağrıları..
yok millet zayıfladıgını benden bilio..
yok hatun ii bakmıo yok evlilik yaramadı falan die..
ayy deli olcemmm

hoşgeldin çiçeeeeek. Allahım kabul etsin ınşallah canımmmm. özledim kız seniiiiiiiiii. dilay ne güzel kilo veriyorsun ben diyet yapmadım ama sıkıntıdan 3 kilo vermişim ama yüzüm çok kötü oldu hem sıkıntı hem zayıflama çooook kötü görünüyor.

geçmiş olsun canım.
sölenenleri salla gitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin kafamçokkarıştı
benimkine bende yemeeeeeeee diorum ama as kaldı bişi bulamassa beni götürcek mideye o derece yani :mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…