Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok sağol ceylanım inşallah artık herşey düzelir. tek isteğim bu.... diline sağlık isolde Allahım dualarını kabul etsin inşallah canımmmmm. gönlündekini versin

amiin bitanemm

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar

günaydın canım???

nohutum günaydın tatlım iyi değilim adetim 4-5 gün önceden geldi, hemen dr agittim dün hormon baktı ultrason yaptı herşey yolunda şükür...sen nasılsın uğur böcüğümüz nasıl ...

herşey yolundaymışya canım nie üzlüosunki??
bu ay olmaz gelecek aya olur inşallah....

günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar

amin canım biz ettik sana hem illa kur'an okumak gerekmiyor tesbihte çekebilirsin biliyorsun canım hem önemli olan yüreğin bizimle. çiçek dün gezmeye gitti daha yok ortalarda.

kızlar bende şimdiden dua eden herkesin ağzına diline sağlık diorum..
hakkınızı helal edin....

sağol canım sendende razı olsun inşallah. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah

nohutum günaydın tatlım iyi değilim adetim 4-5 gün önceden geldi, hemen dr agittim dün hormon baktı ultrason yaptı herşey yolunda şükür...sen nasılsın uğur böcüğümüz nasıl ...

canım ya stres yada mevsimsel olabilir. bendede olur bazen yılda bir iki kez olabilirmiş normalmiş. geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.

herşey yolundaymışya canım nie üzlüosunki??
bu ay olmaz gelecek aya olur inşallah....

canım üzüntüm şundan çok şükür adetim şaşmazdı hiç 28 günde bir olurdum düzenimi bozuluyor diye üzüldüm..isoldeciğim o kadar çok uğraştım ve yoruldum ki birde onunla uğraşmak istemiyorum canım...bu ay olmaz bi dahaki ay olur daha sonra olur üzülmem bebiş için değil canım allahın izniyle hamile kalabiliyorum sonrası önemli benim için hamileliğimi devam ettirmem ...

canım ya stres yada mevsimsel olabilir. bendede olur bazen yılda bir iki kez olabilirmiş normalmiş. geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.

haklısın su mevsimsel olabilir...inşallah tüm isteyenlerin ve bizlerin kucağını doldursun rabbim...

olsun bız sana dua ettık ama:)) çiçegemın mısafırlerı vardı dun akşam cnm şimdide uyuyo herhal yorulduysa cancazım eger ondan yok....
kızlar bende şimdiden dua eden herkesin ağzına diline sağlık diorum..
hakkınızı helal edin....
ben şahsım adına helal edıyorum tatlım sende ett

ee herşey yolunda kuzuu niye ii degilim diyosun rabbım bırdahakı aya nasıp eder inşallah bak ısoldenın yazdıgı mucızeye..rabbimin hikmetı işte.....
bende ıyıyım şükür cnm böcügümde iyi sanırım yaa göbüş büyütüyoruz artıkk...

ooo buna şimdiden üzülmen de bılmıyorum yanıı kızıyorum amaaaalmaz:
merak etme hepımız meleklerımızı sevecegız ınşallahh ben buna ınanıyorummm:lepi:

canım benim bunu sıkıntı yapman bile senin metabolizman için çok önemli..
çoğu zaman bende yapıorum ama yapmamamız lazım..
tabiki çevresel faktörler ,mevsimsel şartlar,gün içinde yaşadıklarımız çokönemli..
sen sıkma canını o anlamda bi aksilik yaşamıcaksın inşallah bitaneeeeeeemmm
:1hug:

opuyorumnanaktan:1hug:

isoldeciğim hsg işini ne yaptın canım sen dr tekrar çekecekmi konuşmaya gittin mi kuzum...

canım ben o doktoru allaha havale ettim..
işt egeçen aradım hastane direktörümüymüş neymiş bi bayanla konuştum..
kadın özürdilio falan..
beklicem canım yaaa..
gelecek aya kadar beklicem.
başka bi doktor buldum onda çektiricem hsgyi bu sefer..
eger o çektirdiğimde tüplerim yine kapalı çıkarsa bu son gittiğim hastane için biş diemicem..
ama yok açık çıkarsa allahlarından bulsunlar yaaa..

isoldeciğim hayırlısı olsun hakkında canım...bencede başka dr atekrar çektirmen en mantıklısı...kötü bir tecrübe oldu canım senin için...

hakkından hayırlısı olsun isoldemm .....ama onların da yanına kalmasın yanıı bı özürle affedılecek şeymi sanki sersem kafalar nolcekkk:tomato:

gunaydın kuzucuklarım bende dun aksam okudum dualarımı hepımız ıcın allahım kabul etsın benden yana helal olsun sızde helal edın arkadaslar
bu arada immm isoldem immm ceylenımmmmm

gunaydın kuzucuklarım bende dun aksam okudum dualarımı hepımız ıcın allahım kabul etsın benden yana helal olsun sızde helal edın arkadaslar
bu arada immm isoldem immm ceylenımmmmm

amin canım inşallah kabul olur dualarımız. benden yanada helal olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…