- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.181
çok sağol ceylanım inşallah artık herşey düzelir. tek isteğim bu.... diline sağlık isolde Allahım dualarını kabul etsin inşallah canımmmmm. gönlündekini versin
günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar
yasemın gunaydınn cnmm nasılsınnn
nohutum günaydın tatlım iyi değilim adetim 4-5 gün önceden geldi, hemen dr agittim dün hormon baktı ultrason yaptı herşey yolunda şükür...sen nasılsın uğur böcüğümüz nasıl ...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar
kızlar bende şimdiden dua eden herkesin ağzına diline sağlık diorum..
hakkınızı helal edin....
nohutum günaydın tatlım iyi değilim adetim 4-5 gün önceden geldi, hemen dr agittim dün hormon baktı ultrason yaptı herşey yolunda şükür...sen nasılsın uğur böcüğümüz nasıl ...
herşey yolundaymışya canım nie üzlüosunki??
bu ay olmaz gelecek aya olur inşallah....
canım ya stres yada mevsimsel olabilir. bendede olur bazen yılda bir iki kez olabilirmiş normalmiş. geçmiş olsun canım. Rabbim en kısa zamanda kucağını doldursun inşallah.
olsun bız sana dua ettık ama:)) çiçegemın mısafırlerı vardı dun akşam cnm şimdide uyuyo herhal yorulduysa cancazım eger ondan yok....günaydın kızlar, hayırlı cumalar hepinize rabbim dualarımızı kabul etsin..ben katılamadım akşam duaya adet olduğum için...çiçek nerelerde kızlar
ben şahsım adına helal edıyorum tatlım sende ettkızlar bende şimdiden dua eden herkesin ağzına diline sağlık diorum..
hakkınızı helal edin....
canım üzüntüm şundan çok şükür adetim şaşmazdı hiç 28 günde bir olurdum düzenimi bozuluyor diye üzüldüm..isoldeciğim o kadar çok uğraştım ve yoruldum ki birde onunla uğraşmak istemiyorum canım...bu ay olmaz bi dahaki ay olur daha sonra olur üzülmem bebiş için değil canım allahın izniyle hamile kalabiliyorum sonrası önemli benim için hamileliğimi devam ettirmem ...
canım üzüntüm şundan çok şükür adetim şaşmazdı hiç 28 günde bir olurdum düzenimi bozuluyor diye üzüldüm..isoldeciğim o kadar çok uğraştım ve yoruldum ki birde onunla uğraşmak istemiyorum canım...bu ay olmaz bi dahaki ay olur daha sonra olur üzülmem bebiş için değil canım allahın izniyle hamile kalabiliyorum sonrası önemli benim için hamileliğimi devam ettirmem ...
canım benim bunu sıkıntı yapman bile senin metabolizman için çok önemli..
çoğu zaman bende yapıorum ama yapmamamız lazım..
tabiki çevresel faktörler ,mevsimsel şartlar,gün içinde yaşadıklarımız çokönemli..
sen sıkma canını o anlamda bi aksilik yaşamıcaksın inşallah bitaneeeeeeemmm
:1hug:
isoldeciğim hsg işini ne yaptın canım sen dr tekrar çekecekmi konuşmaya gittin mi kuzum...
gunaydın kuzucuklarım bende dun aksam okudum dualarımı hepımız ıcın allahım kabul etsın benden yana helal olsun sızde helal edın arkadaslar
bu arada immm isoldem immm ceylenımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?