Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla benım geç döllenme oldugu için öle olmuştu tatlım inşallah senınde öleeedırr..kız ayrıca kan testı sızın ordakı kaset testlerden daha ucuz degılmı ...
sultan sayfanı 40 lık yap canım yoksa yetişemezsin

ben öle kullanıom ama nerden yapıldığına bana sorma
unuttum bile
yazdığım yazıyı bile değiştiremiom kaydirigubbakcemile3
:roflol:allahım yaaa:)) rofıle gırdıkten sonra seçeneklerden yapılıyo kuzuu
CEYLAN BENDE DİĞER SAYFADA KALMIŞIM KİMSE YAZMIYO DİYOM AY 2 GÜNDÜR NE ALIĞIM BEN YAkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

pison fotosunu koy bakalım hede hadeeeee

eliiiiiiiiiiiiiiiiiif senin günün mü geçti kıs
bidaha yap yarın ilk idrarla yap ama
amannn bisim kızlar çatır çatır hamile mi kalıolar neeee
Yok hayatım günüm geçmedi onun için ümitlenmiyorum zaten. Ama adetten oldu haftada bi test yapıorum.

ayyy 40 lık yaptım sayfayı iyi oldu yaaa sağolun kızlar... ya size bişey diycem ama bana kızmayın. ben çocuk olmayınca bu folicplusu içmeyi bıraktım. ama 1 aydır süte alıştırdım kendimi süt içiyorum nasıl ama

Yok hayatım günüm geçmedi onun için ümitlenmiyorum zaten. Ama adetten oldu haftada bi test yapıorum.

BEN TANE FALAN YAPIYOM BAKTIM GELEN GİDEN YOK BAK GEL YOKSA TEST YAPICAM DİYOM GELİYO YADA DOKTORLA KORKUTUYOM ŞU GÜN GELMEZSE GİDERİM DİYE O GÜN GELİR:lepi:

Ben de hergün süt içiyorum canım,nolur nolmas hamile fln kalırsam diye annem önerdi. Ama o da kabız yapıo sanırım sıkıntılıyım :roflol:

kız ben hep doktora gidiyom ama bana bitanesi bile vermedi bu 3.doktorum bu arada ama süt bende içiyom ısıtıyom ya pekmezle yada kuru incirle oh çok güzel oluyo tavsiye ederim

evet 40 lık olunca rahat oluyo bebemm..ayy bende süt içemiyom yaaakafamçokkarıştı

folik asit için kızlar yaaa
3 ay önceden başlanmalı
doktor vermiosa gidin alın plus onu için lütfen
önceden içilmesi daha önemliii

aanam bide süt ishal yapar kabızdiiiik ben cıır cıır olurum

Kızz 40lık nası yaptın sayfanı ben de yapiim bööle çok kaçırıyorum

Ben de hergün süt içiyorum canım,nolur nolmas hamile fln kalırsam diye annem önerdi. Ama o da kabız yapıo sanırım sıkıntılıyım :roflol:

yok canım beni kabız yapmıyor. ama ben normalde sütü ağzıma bile almazdım. ama arkadaş alıştırdı. nerdeyse 1.5 aydır her gün iki kupa bardağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…