- 19 Ekim 2007
- 4.312
- 16
- 683
- 45
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.501
pison fotosunu koy bakalım hede hadeeeee
laptopun kamerasi var fotograf cekiyodu ama nerden hic bilmiyorum
bilgisi olan varmi?
valla benım geç döllenme oldugu için öle olmuştu tatlım inşallah senınde öleeedırr..kız ayrıca kan testı sızın ordakı kaset testlerden daha ucuz degılmı ...bugun siparis ettim tatlim aradilar yola cikicakmis bugun heralde yarin gelir tatlim
gelmesse belki kan testi yaptiririm o zaman
ama nohutum umitlendirdi beni
hepiniz sagolun kizlar
ben hamile olsamda olmasamda, rabbim hepimizin dualarini kabul etsin, bu ay sizde verin mujdeli haberlerinizi
:roflol:allahım yaaa:)) rofıle gırdıkten sonra seçeneklerden yapılıyo kuzuusultan sayfanı 40 lık yap canım yoksa yetişemezsin
ben öle kullanıom ama nerden yapıldığına bana sorma
unuttum bile
yazdığım yazıyı bile değiştiremiom kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3CEYLAN BENDE DİĞER SAYFADA KALMIŞIM KİMSE YAZMIYO DİYOM AY 2 GÜNDÜR NE ALIĞIM BEN YAkaydirigubbakcemile3
pison fotosunu koy bakalım hede hadeeeee
koyarim tatlimda fotograf makinemizi almanyada unuttuk ya
laptopun kamerasi var fotograf cekiyodu ama nerden hic bilmiyorum
bilgisi olan varmi?
bılgısayarım a gır orda en altda usb vıdeo aygıtı var ona tıkla sonra çek bebemm hadı beklıyoss
Yok hayatım günüm geçmedi onun için ümitlenmiyorum zaten. Ama adetten oldu haftada bi test yapıorum.pison fotosunu koy bakalım hede hadeeeee
eliiiiiiiiiiiiiiiiiif senin günün mü geçti kıs
bidaha yap yarın ilk idrarla yap ama
amannn bisim kızlar çatır çatır hamile mi kalıolar neeee
Yok hayatım günüm geçmedi onun için ümitlenmiyorum zaten. Ama adetten oldu haftada bi test yapıorum.
Yok hayatım günüm geçmedi onun için ümitlenmiyorum zaten. Ama adetten oldu haftada bi test yapıorum.
Ben de hergün süt içiyorum canım,nolur nolmas hamile fln kalırsam diye annem önerdi. Ama o da kabız yapıo sanırım sıkıntılıyım :roflol:ayyy 40 lık yaptım sayfayı iyi oldu yaaa sağolun kızlar... ya size bişey diycem ama bana kızmayın. ben çocuk olmayınca bu folicplusu içmeyi bıraktım. ama 1 aydır süte alıştırdım kendimi süt içiyorum nasıl ama
ayyy 40 lık yaptım sayfayı iyi oldu yaaa sağolun kızlar... Ya size bişey diycem ama bana kızmayın. Ben çocuk olmayınca bu folicplusu içmeyi bıraktım. Ama 1 aydır süte alıştırdım kendimi süt içiyorum nasıl ama
ayyy 40 lık yaptım sayfayı iyi oldu yaaa sağolun kızlar... ya size bişey diycem ama bana kızmayın. ben çocuk olmayınca bu folicplusu içmeyi bıraktım. ama 1 aydır süte alıştırdım kendimi süt içiyorum nasıl ama
ben de hergün süt içiyorum canım,nolur nolmas hamile fln kalırsam diye annem önerdi. Ama o da kabız yapıo sanırım sıkıntılıyım :roflol:
Ayy kusura bakma canım çalıştığımdan arada kaçırıyorum yazıları forum da maaşallah hızlı ilerliyo. Yoksam yapmam ööle şey cvp yasarım. Ooo da var bana 8-10 gün flnkaç günün var caım yaaa. sen niye cevap vermiyon bana yaaaaa. ağlarım haaa
Kızz 40lık nası yaptın sayfanı ben de yapiim bööle çok kaçırıyorumayyy 40 lık yaptım sayfayı iyi oldu yaaa sağolun kızlar... ya size bişey diycem ama bana kızmayın. ben çocuk olmayınca bu folicplusu içmeyi bıraktım. ama 1 aydır süte alıştırdım kendimi süt içiyorum nasıl ama
Ben de hergün süt içiyorum canım,nolur nolmas hamile fln kalırsam diye annem önerdi. Ama o da kabız yapıo sanırım sıkıntılıyım :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?