Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ADAM MERAKLI NE ETÇEN ZATİİİ İŞİ VARDI BENDE BEKLEDİ ADAMCAĞIZ PERŞEMBE GÜNÜDE YAPMAYI SEVMİYOM MÜBAREK GÜN DİYE AMA GÜNLERİ ŞAŞMAYALIM DEDİK mirmirmirmir

bencede şaşmayın bebemm sanki zinamı yapıyon kuzu yaa alla allaa kocanla bundan dogal ne olabılırkıı dımı amaazemuszemus

pison bu durumda kesin bişi yok ama silik çizgi herzaman hamile şüphesi uyandırır canım yaaa.
yarım saatte kadar çıkan 2. çizgi doğru oluo genelde hadi hayırlısııııııııııııııııııııııı

Kız ÇıkmıŞ Çİzgİn sen oynasanda yırtsanda kendİne olmaz baŞka tÜrlÜ ÇıkmıŞ ÇıkmıŞ oleyyyyyyyyyyyy

ama tatlim ya neden o zaman silik cikti 3 gun gecikti sonucta adetim?
sevinemiyorum valla inanamiyorum zaten
internetten ismarladim 2 tane test onlar gelsin bakalim yapayim
bir test yapmayi beceremedimklava:

sevinemiyorum valla inanamiyorum zaten

kız sen benı hatırlamıyosun heraldee
gunum 5 gun geçtıgı halde sılık çizgi çıkıyodu sonra kan testıyle netleştırmıştım benn..
hatta uzun süre geçtikten sonra yapmıştım da tam kırmızı çıkmıştı..
bencede hamışsinn kuzuuu

Sevinemiyorum valla inanamiyorum zaten

delü kızçem bazıları test yapıyo yapıyo çıkmıyo bazıları 2 aylıkken bile yapıyo çıkmıyo geç döllenme olabiliyo hormonlardan olabiliyo geç gösteriyo sana kendisini inş.kuşum inş.allahım ne olur hayırlı sonuçlar olsun

aynen canim benimde 15 dakikanin icinde belirdi
insallah hayirlisi olsun ne diyeyim
ama bunu yapmamis gibi kabul edicem yeni testler gelince o zaman haber vericem ben size

yoook nohudum yasinleri bitirdim as önce geldim
çoooooooooooooooooooook uykum varyaaaa.
dün akşam ki misafirde yordu beni kendime gelemedim
dün oturuoduk akşam size gelces dedi yengesi anaaaaaaaaaaaaam didim içimden kafamçokkarıştı

ama bunu yapmamis gibi kabul edicem yeni testler gelince o zaman haber vericem ben size

kız 7 gün adetim gecikti hep test yaptım karşısında bi oynamadığım kaldı ama çıkmadı çıksa çıkardı hayırlısıyla güzel olucak sonu ohh yandan yandan sefamız olsun rabbim yüzüne gülecek bu ay

ence hamişşsinnn sen kabul etme bız kabul edıyozzzkaydirigubbakcemile3

kıyamam cnm yaa zaten dun sesın çok cansız gelıyodu bebemmolumunekankayizsmile

ah nohutum icime su serptin inanki
insallah benimde gec dollenme falan olmustur

canım 15 dakika sonra çıkan sonuçlar geçersizdir diyor. ve bence sen kesin hamilesinnnnn. ayyyy çok şükür yaaaa

ay canım ya işimiz var deseydin keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…