- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.481
ence hamişşsinnn sen kabul etme bız kabul edıyozzzkaydirigubbakcemile3
kıyamam cnm yaa zaten dun sesın çok cansız gelıyodu bebemmolumunekankayizsmile
Alla allaa testlerde genelde 5dk sonraki çisgiler geçerli diil yasıo diye dikkate almadım ama dün bende yaptım bekledim 2dk bişey çıkmadı. Yarım saat fln sonra eşim baktı silik bi çizgi çıkmış geçerli diildir dedim bende ümitlenmedim. Evde bisürü test var, netten toplu sipariş vermiştim bikaç gün geçsin bidaa denerim şansımıpison bu durumda kesin bişi yok ama silik çizgi herzaman hamile şüphesi uyandırır canım yaaa.
yarım saatte kadar çıkan 2. çizgi doğru oluo genelde hadi hayırlısııııııııııııııııııııııı
kız 7 gün adetim gecikti hep test yaptım karşısında bi oynamadığım kaldı ama çıkmadı çıksa çıkardı hayırlısıyla güzel olucak sonu ohh yandan yandan sefamız olsun rabbim yüzüne gülecek bu ay
S&U, Elfella+, mirage1983+, gonulcelen10, cicek8182+, pison+, diillaayy+
nannn gacılarr nıye yasmıyonuzzzz
pison testler ne zman gelir canım
kan testi yaptırma imkanın yok mu orda
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaay ben merak ediom
evettt fotosunu koyyy pısonnnn.....çatır çatırr dogurcaz bu dualar sayesınde tabıkı rabbımın ıznıylee ohhhhhh seda sayan çatlasın zemuszemuspison fotosunu koy bakalım hede hadeeeee
eliiiiiiiiiiiiiiiiiif senin günün mü geçti kıs
bidaha yap yarın ilk idrarla yap ama
amannn bisim kızlar çatır çatır hamile mi kalıolar neeee
yazıyoz ya nan arkada kalıyor aynı anda yazınca haliyle cevapta alamıyoz
bugun siparis ettim tatlim aradilar yola cikicakmis bugun heralde yarin gelir tatlim
gelmesse belki kan testi yaptiririm o zaman
ama nohutum umitlendirdi beni
hepiniz sagolun kizlar
ben hamile olsamda olmasamda, rabbim hepimizin dualarini kabul etsin, bu ay sizde verin mujdeli haberlerinizi
Alla allaa testlerde genelde 5dk sonraki çisgiler geçerli diil yasıo diye dikkate almadım ama dün bende yaptım bekledim 2dk bişey çıkmadı. Yarım saat fln sonra eşim baktı silik bi çizgi çıkmış geçerli diildir dedim bende ümitlenmedim. Evde bisürü test var, netten toplu sipariş vermiştim bikaç gün geçsin bidaa denerim şansımı
sultan sayfanı 40 lık yap canım yoksa yetişemezsin
ben öle kullanıom ama nerden yapıldığına bana sorma
unuttum bile
yazdığım yazıyı bile değiştiremiom kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?