Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kizlar bir arkadasim geldi bir kahve icelim durmaz cok
onun yaninda cikarmiyayim testi gidince koymaya caliscam

ama ben aldım öyle duruyo hatta ben unutuyodum 3 tane birden içiyodum doktor gerek yok dedi nası yanüüüü

Ya benİm gÜnÜme daha var Çok ÇalıŞmam lazım Çok
çalış bebemm ne guzel iştee...ahh ahh bize haftada bır olmadı ıkı musadee varrboshayallersmile

ayy bende tan ters etkı yapıyo yaa:sinifsinif:

incirle ye kuşum o zaman sıkıntı kalmaz
Onu dayiiyorum ki günde 3-4tane yiyorum muhakkak.Bugün kayınvaldemlere gitçes istanbula bi çanta hasırladım çok komik,incirler, cevizler,bal-polen karışımı, bilmemne suyu... :roflol: çaktırmadan orda da tüketelim dedim 2gün kaybetmiim sositososito

Kızz 40lık nası yaptın sayfanı ben de yapiim bööle çok kaçırıyorum

canım kullanıcı paneline gir orda seçenekleri düzenle var onu tıkla yanda açılan yerden aşağı doğru in orda mesaj gönderim sayısı yazıyor standart yazıyor yanındada onu tıkla 40 olanı seç

Ayy kusura bakma canım çalıştığımdan arada kaçırıyorum yazıları forum da maaşallah hızlı ilerliyo. Yoksam yapmam ööle şey cvp yasarım. Ooo da var bana 8-10 gün fln

çok varmı daha canım.bende 1 2 sanmıştımmm. bende çalışıyorum. bugün ilk defa tam burda kaldım yaaa.

kız ben hep doktora gidiyom ama bana bitanesi bile vermedi bu 3.doktorum bu arada ama süt bende içiyom ısıtıyom ya pekmezle yada kuru incirle oh çok güzel oluyo tavsiye ederim

bana süt konusunda hiçbir doktor demedi. bi arkadaş söyledi sadece. bide asıl kemikler için canım. Allah korusun kemik erimesi için

ama ben aldım öyle duruyo hatta ben unutuyodum 3 tane birden içiyodum doktor gerek yok dedi nası yanüüüü

canım bende öle içiorum hepsini bir akşam içiorum.ölede olur.
aaaaaaaaaaaaaaay o doktora inanamıorum yani kusura bakma canım.
istersen araştır.hamile kalmadan önce folik plus veriolar hamile olunca elevit ondada folik asit var.
sen iç zararı yok yararı var normal insanlar bile içio bebem

:roflol:efferın saglam çalışıyon kuzuuu
istanbula nereye gelıyonuzz

YOK NıL HANIMA DAHA SORMADIM KUŞUM AMAN NE ZARAR GELıCEK VıTAMıN OLSUN BıŞEY E YARAMAZSA BıLE GÜÇ KUVVET VERıRzemuszemus

kızlar bi arkadaşım şimdi bana dediki fetih suresinden sonra edilecek bi dua varmış onuda okursak daha iyi oluyormuş durun buraya ekleyeyim.

aynı yiyecekler bende de var kuşum hadi hayırlısı bakalım senin günün ne benim 1 nisan belkim şaka yaparım size inş.inş.

yok canım beni kabız yapmıyor. ama ben normalde sütü ağzıma bile almazdım. ama arkadaş alıştırdı. nerdeyse 1.5 aydır her gün iki kupa bardağı
Ben de hiiç sevmem normalde sürekli kola içerdim kolayı da bıraktım. Çayı da sadece haftasonları eşime eşlik etmek için içiyorum. Artık hep süt zemuszemus

40 gün aralıksız önce 1 Fetih Suresi sonra 1 Fetih Duası okunur.

ALLAHÜMME YE EVVELELEVVELIN.VEYA EHIRıL EHIRıNE Bı HAKKI ıNNE
FETAHNE LEKE FETHEN MUBINEN.VEYA HALıKALERDIYNE Bı HAKKI ıNNEN
FETEHNE LEKE FETHEN MUBıNEN.VE YENSURAKELLAHUNASRAN AZıZENBı
HAKKI ıNNEN FETEHNE LEKE FETHAN MUBıNEN.ALLAHÜMME YE
MUĞISELMUSTEĞISıNE EĞIŞNı VEYA MUCıYRALMÜSTECRıNEBı HAKKI ıNNEN
FETEHNE LEKE FETHAN MUBıNEN.HASILE MÜRADı VE MAKSUDı Bı HAKKI ıNNEN
FETAHNE LEKE FETHAN MUBıNEN .ECIRNı YA EMENEL HAıFıYNE VEYA DELıLEL

MÜTAHHIRıNE Bı HAKKI MUHAMMEDıN VE ELıHı ECMAıN

VE YA KADıYEL HACET VE YA MUCıBET DEAVET .VE YA RAFıAT DERACET.RABBı
LE TUEHIZNı BıME NESıTU VELATURHIKNı MıN EMRı USRAN VE SALLALLAHU
ALA SEYYıDıNA MUHAMMEDıN VE ELıHı VE SAHBıHı ECMAıN.VELHAMDULıLLAHı
RABBıL ALEMıN

içeyim kuşum ya zati geçen doktorumda vermedi ben eczacıya sordum adam anlattı bi zararı yok hepsini birden içebilirsin diye zati heöşo çıktı bulamadığım iğneyi bile buldu allah razı olsun tamam tekrar başlayayım ben ozman benimkisi folic plus olması lazım doğru demi

Kızlar kenzÜl arŞ kaÇ defa okunacak dÜn ben ıkısınıde okudum ama nekadar okunacak nasıl okunacak bana da bı anlatsanıza ya baŞladım devam ettıreyım bızım ıŞyerındekı bı Çocukta vakıa sÜresını oku dedı Özellıkle evlı kadınlar okursa evlerınden bereket eksık olmaz dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…