P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.521
folik asit için kızlar yaaa
3 ay önceden başlanmalı
doktor vermiosa gidin alın plus onu için lütfen
önceden içilmesi daha önemliii
aanam bide süt ishal yapar kabızdiiiik ben cıır cıır olurum
çalış bebemm ne guzel iştee...ahh ahh bize haftada bır olmadı ıkı musadee varrboshayallersmileYa benİm gÜnÜme daha var Çok ÇalıŞmam lazım Çok
folik asit için kızlar yaaa
3 ay önceden başlanmalı
doktor vermiosa gidin alın plus onu için lütfen
önceden içilmesi daha önemliii
aanam bide süt ishal yapar kabızdiiiik ben cıır cıır olurum
Onu dayiiyorum ki günde 3-4tane yiyorum muhakkak.Bugün kayınvaldemlere gitçes istanbula bi çanta hasırladım çok komik,incirler, cevizler,bal-polen karışımı, bilmemne suyu... :roflol: çaktırmadan orda da tüketelim dedim 2gün kaybetmiim sositosositoincirle ye kuşum o zaman sıkıntı kalmaz
Kızz 40lık nası yaptın sayfanı ben de yapiim bööle çok kaçırıyorum
Ayy kusura bakma canım çalıştığımdan arada kaçırıyorum yazıları forum da maaşallah hızlı ilerliyo. Yoksam yapmam ööle şey cvp yasarım. Ooo da var bana 8-10 gün fln
kız ben hep doktora gidiyom ama bana bitanesi bile vermedi bu 3.doktorum bu arada ama süt bende içiyom ısıtıyom ya pekmezle yada kuru incirle oh çok güzel oluyo tavsiye ederim
tmm bebemmm..kizlar bir arkadasim geldi bir kahve icelim durmaz cok
onun yaninda cikarmiyayim testi gidince koymaya caliscam
ama ben aldım öyle duruyo hatta ben unutuyodum 3 tane birden içiyodum doktor gerek yok dedi nası yanüüüü
ama ben aldım öyle duruyo hatta ben unutuyodum 3 tane birden içiyodum doktor gerek yok dedi nası yanüüüü
Onu dayiiyorum ki günde 3-4tane yiyorum muhakkak.Bugün kayınvaldemlere gitçes istanbula bi çanta hasırladım çok komik,incirler, cevizler,bal-polen karışımı, bilmemne suyu... :roflol: çaktırmadan orda da tüketelim dedim 2gün kaybetmiim sositososito
onu dayiiyorum ki günde 3-4tane yiyorum muhakkak.bugün kayınvaldemlere gitçes istanbula bi çanta hasırladım çok komik,incirler, cevizler,bal-polen karışımı, bilmemne suyu... :roflol: çaktırmadan orda da tüketelim dedim 2gün kaybetmiim sositososito
Ben de hiiç sevmem normalde sürekli kola içerdim kolayı da bıraktım. Çayı da sadece haftasonları eşime eşlik etmek için içiyorum. Artık hep süt zemuszemusyok canım beni kabız yapmıyor. ama ben normalde sütü ağzıma bile almazdım. ama arkadaş alıştırdı. nerdeyse 1.5 aydır her gün iki kupa bardağı
YOK NİL HANIMA DAHA SORMADIM KUŞUM AMAN NE ZARAR GELİCEK VİTAMİN OLSUN BİŞEY E YARAMAZSA BİLE GÜÇ KUVVET VERİRzemuszemus
canım bende öle içiorum hepsini bir akşam içiorum.ölede olur.
Aaaaaaaaaaaaaaay o doktora inanamıorum yani kusura bakma canım.
Istersen araştır.hamile kalmadan önce folik plus veriolar hamile olunca elevit ondada folik asit var.
Sen iç zararı yok yararı var normal insanlar bile içio bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?