- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #8.561
sen ikiz dogurursun böle giderse zaten bebemmtamam kızçem ben bu akşam başlayayım ozman vitaminleri içip içip duruyom arı sütü bal polenede başladım aman hepten aykırı gidiyom bu ay
hmm mertere gıdıyosunn..yakına gelmış olsan görüşürdük belkım:))Kayınvaldemlere gidiyoz canım mertere. İki ay oldu işlerden gidemedik. Bi hasret giderelim dedik hazır işleri halletmişkene
kız inş.ama bi belirtide yok ki olmaycak gene galiba
serapcuuuum
bal polen çörek otu değilmiydi
arısütü nerden çıktı onuda mı karıştırıon
YOK KUŞUM O BAŞKA BAL ARI SÜTÜ POLEN SENİN DEDİĞİNDE BAL TARÇIN ÇÖRET OTU KARIŞIMI kaydirigubbakcemile5
Welcome kuŞum naber
welcome
huşgeldin canımda sen bi görünüosun sonra günlerce görünmüosun sora bi daha çıkıosun
Canım bal-polen-arısütü karışımını ben eşime yediriyorum. Sperm arttırıcı etkisi varmış. İnternetten 200ml lik karışım olarak satın aldım. Sabah akşam aç 2 çay kaşığı yediriyorum. Ben de sabahları bal-tarçın-çörekotu yiiyorum.bal arı sütü polen mi yapıon sen
ne işe yarıo bebem anlet bakem
ben kürleri 5 er gün uyguluom ama bakalım
Canım aslında hergün giriyorum ama denk gelmiyoruz sanırım...
pison sende hiç belirti var mı. varsa neler oluyor. ben daha önce hamile kaldığımda neler oldu hiiiiiç hatırlamıyorum yaaa. ama sanırım olsam bi belirti bişey olurdu. ne göğüslerde şişlik ne bişey var
bu topikte hergün yoksun canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akannehir
tekrardan welcomeeeee canım
kızlar yaaa. ben bişey duymuştum o yüzden hep başkaları için çok dua ederim. durun sizede anlatayım. şimdi birine dua ettiğin zaman meleklerde amin senin içinde olsun derlermiş belki yalandır ama ben kendimi inandırıyorum ya. mutlu hissediyorum
bal arı sütü polen mi yapıon sen
ne işe yarıo bebem anlet bakem
ben kürleri 5 er gün uyguluom ama bakalım :d
bilmiyorum tatlim belirti sayilirmi benimkiler ama yinede yazayim
yumurtlama tarihimden 2 gun sonra goguslerim sismeye ve acimaya basladi, genelde birkac gun varken adetime baslar
kasiklarim 1 haftadir agriyo ama gelip geciyo agrilar, bir kac gundur ama daha az agriyo
baskada birsey yok
bilmiyorum tatlim belirti sayilirmi benimkiler ama yinede yazayim
yumurtlama tarihimden 2 gun sonra goguslerim sismeye ve acimaya basladi, genelde birkac gun varken adetime baslar
kasiklarim 1 haftadir agriyo ama gelip geciyo agrilar, bir kac gundur ama daha az agriyo
baskada birsey yok
bana var gibi geliyor canım ama sen testte tam gör öyle sende bizim gibi inanırsın. bunlarda belirti. bende hiiiiç bişey yokkk. bi anlamadığım bende sivilce çıkmazdı normalde. 1 haftadır yüzümü sivilce bastı. dünden beri geçti. bide ısım yüksek. ama sanırım yarın düşer. neyse canım sen bu ay çıkta. bana oda yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?