Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

tamam kızçem ben bu akşam başlayayım ozman vitaminleri içip içip duruyom arı sütü bal polenede başladım aman hepten aykırı gidiyom bu ay
sen ikiz dogurursun böle giderse zaten bebemm
Kayınvaldemlere gidiyoz canım mertere. İki ay oldu işlerden gidemedik. Bi hasret giderelim dedik hazır işleri halletmişkene
hmm mertere gıdıyosunn..yakına gelmış olsan görüşürdük belkım:))
kız inş.ama bi belirtide yok ki olmaycak gene galiba

ayyy şu belırtılere takılıyosunuz ya şaşıyorum size yaaaşakkıdı

seniseviyorumbitanem :roflol:
ogeldin tabiki yer açarıs
ama sana herseferinde böle mi hitap edecez ooooo ballaısın güzel nick

bal arı sütü polen mi yapıon sen
ne işe yarıo bebem anlet bakem
ben kürleri 5 er gün uyguluom ama bakalım
Canım bal-polen-arısütü karışımını ben eşime yediriyorum. Sperm arttırıcı etkisi varmış. İnternetten 200ml lik karışım olarak satın aldım. Sabah akşam aç 2 çay kaşığı yediriyorum. Ben de sabahları bal-tarçın-çörekotu yiiyorum.

kızlar yaaa. ben bişey duymuştum o yüzden hep başkaları için çok dua ederim. durun sizede anlatayım. şimdi birine dua ettiğin zaman meleklerde amin senin içinde olsun derlermiş belki yalandır ama ben kendimi inandırıyorum ya. mutlu hissediyorum

bilmiyorum tatlim belirti sayilirmi benimkiler ama yinede yazayim
yumurtlama tarihimden 2 gun sonra goguslerim sismeye ve acimaya basladi, genelde birkac gun varken adetime baslar
kasiklarim 1 haftadir agriyo ama gelip geciyo agrilar, bir kac gundur ama daha az agriyo
baskada birsey yok

bu topikte hergün yoksun canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııım akannehir
tekrardan welcomeeeee canım

Canım aslında ben başka bir topikte başladım o topiği takip ederken üye oldum sizlerde ordaydınız ama buraya geçtiniz bende 2 arada yuvarlanıyorum canım...
Hoşbulduk şekerler...

bnede buna benzer bışey duymuştumm cnmm

bal arı sütü polen mi yapıon sen
ne işe yarıo bebem anlet bakem
ben kürleri 5 er gün uyguluom ama bakalım :d

kuşum onuda burada biyerlerde buldum çok şifalıymış bu karışım yiyen hamiş kalıyomuş bende bunuda deniyim dedim mide ağrısına bile iyi geliyomuş

sen hamişsinnnnnnnnnnnnnnnnnnnkaydirigubbakcemile2

bana var gibi geliyor canım ama sen testte tam gör öyle sende bizim gibi inanırsın. bunlarda belirti. bende hiiiiç bişey yokkk. bi anlamadığım bende sivilce çıkmazdı normalde. 1 haftadır yüzümü sivilce bastı. dünden beri geçti. bide ısım yüksek. ama sanırım yarın düşer. neyse canım sen bu ay çıkta. bana oda yeter

guclubacismile
benım de hamış kaldıkdan sonra çok sıvılcem cıktı yaaa...ateşin yuksek olamsı da yumurtlama sınyalı degılmıydı yaabilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…