Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende sizi çok özlüyorum canım ya,keşke daha çok girebilsem ne güzelllll darısı başımıza seninde az kaldı çiçeğim adete durumun ne belirti falan varmı

çiçek müjdem varr eşim akşam geç gelıcekkkk
onur geç gelıomuş sende geç gel dedım:)) dermişimm
akşam annesıyle ılgılı işleri var geç gelcekkmişş:dance:

ah be canım arada geliyom bakıyom didiyom ( hem yoğun çalışıyorum bide kaynanam gelip duruyo mağğğğlumm..evdi,işti yemekti,temizlik derken ancak işte..sen nasıl oldun hsg yaptırcanmı yine

çektiricem canım..
ama gelecek aya olur galiba..
adetten sonra çekildiği için 1 ayda bi şans gibi bişi oluo..

....................

işte çiçekkk
silcem baktıkdan sonra sle bebemmm yoka şişkolugumla butun sayfayı kaplıyorumm

Son düzenleme:
kıslar benim haftaya çarşamba yada perşembe günüm.
32-33 sürüo benim
ama bende belirti yok
adetme yakın çıkan sivilceden başkaa
bide hemen belim ağrıooo o zaten var

ahhhh göbüşüne kurban bebem benim
anam ya çok duygulanıom çoooooooooooooooooooook.
amma kendim hamileymişim gibde seviniom senin adınaaaaaa
güsel göbüşüne öpücüüüüüüüüüüüüüüüüük

olsun canım geç olsunda güç olmasın inşallah daha iyi çıkar bu kez..pisoncum hamileymiş nisandada biz kalırız olmazmı?kaydirigubbakcemile

ayy inşallah bitanem yaaa..
zaten ben bu ay hamile falan kalırsam kesinlikle mucize olduguna inanıcam..
rabbimin mucizesi....

sen bu ay güzel çalıştın çiçeğim..biz sadece ovülasyon günlerimde oldu,bidahaki aya kısmetse..hadi inşallah diyelim sana,günlerimiz gene aynı..

canım arkadaşımmmmmmm benımmmmm..
bende senın bu hallerını görunce çok duygulanacagım emınımmm:gitme:
artık topıc e sıgmıycaz bı kaç aysona inşallahhhhhhhhh:CüvCüv:
maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ceylanım ne güzel olmuşsun yaaa,allahım bizede göstercekmi bu günleri..

canım benım çokk saol bebemm ne demek gösterıcek mı yaaa tabıkı gösterıcek ben sizin göbüşlerinizle dalga geçicem hattaaa:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…