Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Selam kızlarrr girdim bi geçmişi okiim didim. Kayınvaldemlere geldm evde oturuyoz ohh haftasonu nhaayet çalışmiicam ne güzel bi duygu....

ben geldım ksılar...
kımseler yok daha..
nasılsınız bakem..ben ıyıyım..ıdare ederım..dun kayınvaldemde karnım felaket agrıdı..belım koptu vallah..
pet bılem aradım done done..kaynanacıgım sagolsun onda vardı..akşam evıme geldım kı aynı agrı..kocıs cok baktı bana sagolsun..oda sorup duruyor..noldu adet oldunmu..wc ye gıdınce ıllakı merak edıyor..
tekrar yumurtlamamı hesaplamaya basladım bılem..adet olcam ben sanırım.....beklıyorum...alsanaalsanasmile

günaydın fıstıklar..
bgn burda kayseri buluşması var..
saat 1 de kk kayserideki arkadaşlarla buluşucam..
bakalım nası olcek...

hadi kızlar yaaaaaaaaaa. nerdesiniiiiz? benim bugün adet günüm. akşam 9:30 da uyumuşum sabah 5:30da uyandım üstüm açıktı üşümüşüm ama ısımı ölçtüm yinede 36.7 çıktıııı. hadi yaaa bişey söyleyin. göğüslerimde çooook acıyor yaa. sütyeni zor taktım sabah.

yine 36.7 çıktı derken canım.
periyodun nasılki??

canım 1 haftadır ölçüyorum hep 36.8 çıkıyordu ateşim. dedim ya bugün biraz üstüm açıktı ve erken ölçtüm 36.7 çıktı. bugün adet günüm. normalde adetten 2 gün önce ateşim düşerdi.

merhaba

yanı 2 gunun mu var
benımde .ama hala karnım çok agrıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…