Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:hooray:

kupayı almak için pisonu sahneye davet ediyorum

ödülünüzde teeee hemencik diğil taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 ay sonra anlaşmayı öyle yaptınız bak belkim bir ödülün olur belkim 2

bitaneeeeem tesekkur ederim
insallah senin icinde yasiyacagiz bunlari
hemde cok yakinda:Saruboceq:
cok pozitif birisin rabbim sana herseyin en guzelini versin

ay haklı olabılırsınde canım ben birşeye takmıyım taktım mı fena takıyorum ya olacak ya olacak:))
olmuşda sanırım serap görmüşbayanssulusmile

bende senin gibiyim tatlim
inatciyimda
bana biri demesin sen yapamassin
yandi o zaman yandiklava:
bu arada sana cooooooook tesekkur ederim nohutum
kac saattir ugrasiyosun
hepinizi cok seviyorum
yoktur baska sizin gibi heralde
bu arada nohutum senin testin nasildi seninkide boylemiydi?

bitaneeeeem tesekkur ederim
insallah senin icinde yasiyacagiz bunlari
hemde cok yakinda:Saruboceq:
cok pozitif birisin rabbim sana herseyin en guzelini versin

allah büyük kuşum sizler benim kader arkidişlerimsin ben yaşasamda yaşayamasamda sizler sevindikçe bende seviyorum canlarım benim bi hamişimiz dahamı oldu ohhhhhh kuzu kuzu

ceylan teyzesi bebişin abi yada abla oluyo hadi gözün aydın

dur kız azcık fesatlayalım bu ayda bende yapayım demüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ama
koçişe sarayım dur bunalım takılayım azıcık

tamam bu kaa bunalım yeteee hadi kutlayalım :dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

ceylan topiği sen açtın diğer arkidişlerde uygun görürse bi albüm oluştur testleri orada yayınla en azından yapan arkadaşlarda acabalardan kurtulur olarmı

kizcelerim ben azicik cikiyorum
bir arkadasim cagirdi
oldumu sekerler
gelicem yine beni bekleyin anaciim

evettttt böcüğümee kardeşş gelıyooo çiçekk teyzesı gelsın de onda ısım koysun olarmı:))
ayyy önumuzdekı ay da sızden guzel haberler alırım inşalahhhhhhhhhh ohhh ohhhhh yandan yandannn:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:sositosositosositosositosositososito

ceylan topiği sen açtın diğer arkidişlerde uygun görürse bi albüm oluştur testleri orada yayınla en azından yapan arkadaşlarda acabalardan kurtulur olarmı
aaa olur tabı canım neden olmasın ılk sayfayamı yapalım sen söle onuda yokse kendı albumume mı eklıyeyım:)) benımkıde duruyo zaten son yaptıgım test....
kizcelerim ben azicik cikiyorum
bir arkadasim cagirdi
oldumu sekerler
gelicem yine beni bekleyin anaciim

görüşürüz tatlımmm:lepi:

ne guzel dusunmussun serabim
simdi testlerimizi koyariz
sonra ultrason fotolarimizi
sonrada bebislerimiziii
hic ayrilmayalim kuzular hamile kalsakta kalmasakta dogursakta bebisleri hep burda olalim herseyimizi burda paylasalim
olurmu arkidisler?

pison evet kuşum ne hiç ayrılmayacağız merak etme

ben göbüşüme varana kadar herşeyı burya eklıyorum valla....sizde eklemek isterseniz seve seve paylaşırız ılk sayfada falan:))

bende göbişimi koyayımmı kimin işine yarar acep:roflol::roflol::roflol:

hepsicazınızı ayrı ayrı üptümmmm

hadeee allaha emanet olasınız

ben kumşuya kayfeye gidiyommm

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…