- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #9.021
bende cok buyuk resim kizlar nereye yazicagimi zor buldum
:hooray:
kupayı almak için pisonu sahneye davet ediyorum
ödülünüzde teeee hemencik diğil taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 9 ay sonra anlaşmayı öyle yaptınız bak belkim bir ödülün olur belkim 2
ay haklı olabılırsınde canım ben birşeye takmıyım taktım mı fena takıyorum ya olacak ya olacak:))
olmuşda sanırım serap görmüşbayanssulusmile
bitaneeeeem tesekkur ederim
insallah senin icinde yasiyacagiz bunlari
hemde cok yakinda:Saruboceq:
cok pozitif birisin rabbim sana herseyin en guzelini versin
evettttt böcüğümee kardeşş gelıyooo çiçekk teyzesı gelsın de onda ısım koysun olarmı:))allah büyük kuşum sizler benim kader arkidişlerimsin ben yaşasamda yaşayamasamda sizler sevindikçe bende seviyorum canlarım benim bi hamişimiz dahamı oldu ohhhhhh kuzu kuzu
ceylan teyzesi bebişin abi yada abla oluyo hadi gözün aydın
dur kız azcık fesatlayalım bu ayda bende yapayım demüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü ama
koçişe sarayım dur bunalım takılayım azıcık
tamam bu kaa bunalım yeteee hadi kutlayalım :dance::dance::dance::dance::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
aaa olur tabı canım neden olmasın ılk sayfayamı yapalım sen söle onuda yokse kendı albumume mı eklıyeyım:)) benımkıde duruyo zaten son yaptıgım test....ceylan topiği sen açtın diğer arkidişlerde uygun görürse bi albüm oluştur testleri orada yayınla en azından yapan arkadaşlarda acabalardan kurtulur olarmı
kizcelerim ben azicik cikiyorum
bir arkadasim cagirdi
oldumu sekerler
gelicem yine beni bekleyin anaciim
ceylan topiği sen açtın diğer arkidişlerde uygun görürse bi albüm oluştur testleri orada yayınla en azından yapan arkadaşlarda acabalardan kurtulur olarmı
aaa olur tabı canım neden olmasın ılk sayfayamı yapalım sen söle onuda yokse kendı albumume mı eklıyeyım:)) benımkıde duruyo zaten son yaptıgım test....
evt bak ne güzel
görüşürüz tatlımmm:lepi:
ne guzel dusunmussun serabim
simdi testlerimizi koyariz
sonra ultrason fotolarimizi
sonrada bebislerimiziii
hic ayrilmayalim kuzular hamile kalsakta kalmasakta dogursakta bebisleri hep burda olalim herseyimizi burda paylasalim
olurmu arkidisler?
ben göbüşüme varana kadar herşeyı burya eklıyorum valla....sizde eklemek isterseniz seve seve paylaşırız ılk sayfada falan:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?