Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kan vermedim iste yeni test ismarladim bende
bugun gelmiyecegini bilseydim eczaneden alirdim
2 gun daha nasil sabredicem ben

valla allh sabır versin cnm sana türkiyede olsan git yaptır derdim kan testi ama yurt dışında hafta sonu yapılırmı bilmiyorumm beklemek çok zor oluyo böle durumlarda

bende bilmlyorum görünce şaşırdım zaten ama hastalanıcak gibi belim ağrıyo hamile arkadaşlar varsa hepsini tebrik ediyorum allah isteyen herkese nasip etsin olanlarında sağ salim kucaklarına almayı nasip etsin

aminnn cnmm sanada nasip etsin rabbimm ama sen tahlillerini yaptırrr süt gelmesi iiyi bişi değildir bencee hormon tahlili yaptırr

belkı stesten gecıkmıstır benım gecen ay tam bır hafta gecıktı mesela

yahuuu ceylan hamiş hadi biz olsak safız deriz acaba deriz bariz dedi kız

hamişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

bebişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

önceden yoktu bu süt meselesi dört gündür var olabildiğini duymuştum bazen hamilelikte süt bezleri erken çalışıyormuş kafamı kurcaladı bir hafta daha bekleyip olmassam doktora gidicem bakalım

kızlar kaçtım ben kayınpederler aşağıda bahçede uğraşıyolar bende bişiler hazırladım yemeğe çağırdım görüşürz sonaaa

birak nohutum ya gel buraya sen
olmuycak heralde
olmadan bırakmam taktım benn:lepi:
gelıyooooooooooo vALLAAA ben göruyom çizgiyi nasıp olursa size de göstercemmmm

önceden yoktu bu süt meselesi dört gündür var olabildiğini duymuştum bazen hamilelikte süt bezleri erken çalışıyormuş kafamı kurcaladı bir hafta daha bekleyip olmassam doktora gidicem bakalım

bu kadar erken hic duymamistim tatlim
biraz netten arstirsana sen en iyisi
hem neden 1 hafta beklicen mademki adetin gecikti en kisa zamanda git bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…