Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gidicez canım..
ama şu an beklemedeyimm.
manevi anlamda biraz dinlenim..
hem adet sonrasında bakıolaryaa..
nebilim bekliom..
aslında bunu niye yaptıgımıda bilmiom..

dınlen kuzucum ya...
belkıde o seyi tekrar yaptırmana da gerek yok..boşu boşuna ezıyet ettırme kendıne..olumunekankayizsmile
her kontrolu yaptırdın mı da bır o mu kaldı...hiç birşeyde problem yoksa kendını bıraz rahat bırak..bebişin gelcek üsülme isolde cugum...
inşallah.. a.s.

kıs pison bende senin gibiyim

amma senlen aynı zmanda hamile kalcağımı heç düşünmemiştim

kıs bi ara döğüştük ama senin için diom
yda annen filan varsa doğurana kdar versen olmaz mı.

bende tam tersi ayni zamanda hamile kalacagimiz icime dogmustu
ikimizde ayni yastayiz ayni zamanlarda evlenmisiz
gecen ay umutluduk ama ikimizinde olmadi

Son düzenleyen: Moderatör:

bilmiorum canım..
aslında çok heyecanlı biriyim..
beklemeye hiç tahammülüm yok özellkle bu konuda..
ama nedense acaip bi dinginlik var bende..
yani sdc beklemek istiorum...

dilek senin günün geçtimi ben anlamadım

çıcekcım..aslında gunumu bılmıyordum ya..hatılarsın belkım ..kürtaj sonrası adet oldum..ama kurtaj kanamasıyla bırbırıne karısmıstı hanı..o yuzden tam tarıhını bılmıyorum ...
hatırladın mı..
ama cuma gunu ayvalık taydım..kayın valdemın gunu vardı..karnım çok agrıdı.hatta annemden aldım pet..
ama olmadı..ertesı gun aynı..yattım...olmadı..dun de agrıdı... bugunde agrıyor ama çok degıl...
bende beklıyorum..sankı gelcekte nazlanıyor işte ..bılmıyorum... olumunekankayizsmile

ne demek fatoşum
şifa olsun inanarak iç canım

kızlar bana selcan sölemişti
burdan bende herkese sölemek istiorum
cuma günü sela ile öğlen arasında 7 tane yasin okudum.bunu yapanların duaları geri çevrilmezmiş

.selcanda 1 haftada sonucunu aldı bende 2 gün sonra
sizde okuyun inanarak 7 kere okudum.

perşembe akşamlarıda aksatmadım.cumada okudum
haberiniz olsun
aklıma geldikçe sölicem
tefriciyeyi okuduğumu biliosunuz zaten

ay kızçem beni bile heyecanlandırdın birden bende hamişimde nası söylüycem diye düşündüm hahahahahaha allah iyiliğini versin yahu

inciri aldırdım bizim elemana zati anlamı çocukcağız her hafta bi defa akatara gönderiyom safım alıyo neye yarıyo diye de sormuyo hiç sorsada ne derim bilmiyom şincik incir aldırdım kuru kuru yedim bilem

bilmiorum canım..
aslında çok heyecanlı biriyim..
beklemeye hiç tahammülüm yok özellkle bu konuda..
ama nedense acaip bi dinginlik var bende..
yani sdc beklemek istiorum...

canım benım..bebiş gelcegı gunu bılıyor...sen kendını uzme...geçen arkadasım dogurdu...5 yıllık evlıydı..olmuyordu..doktora bıle gıtmedı...
çok üşürdü kendısı.yazın bıle kazak gıyerdı..bellıkı kansızdı...ama onun için doktora gıt dedıgımde ama üşüyım nolcak derdı gıtmezdı...bebek için ıse hiç gıttıgını sanmıyorum...zatten bebek olmadıgını bıle açıkca anlatmazdı..irdelemezdı..
sonra hamıle kaldı bebeği şimcık 20 gunluk..yanı bebek gelcegı zamanı bılıyor.allah bılıyor...
Şeniz

benim sela ile öğlen arası hiç şansım yok kuşum yaaa :çok üzgünüm::a015: tefriciyeyide allahım kuvvet verirse adete kadar bitircem inş.gelmez bu ay da hamiş kalırım perşembe akşamlarıda okuyorum allahım kabul eder okuduğumuz duaları inş.:Saruboceq:

kıslar ben msj attım sbah
didim ki:

babası bebeğimiz için dua et bu kez bizi bırakmasın

böle yaptım.bizim için sadeec sağlıklı olması önemli kıslar.artık alıştık yani
hemen tlf açtı.2 saat sorada eve geldi oynaştık gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…