Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ama sen cicek niye oyle dedin ben uzuldum simdi
yani ayni zamanda hamile kalacagimi hic dusunmemistim diye

Son düzenleyen: Moderatör:
KIZLARR BEN CIKIOMMM ANEY CAGRIOO BIRAZDA ONLA ILGILENEYIMM:) GELIRIM YINE OPULDUNUZZZ COOKKKK NANAKTANNNopuyorumnanaktan

kıs selcan 7 yasin gibi yanii

eeee saate adamı işten mi çağırcas bugün sevinçten gelmiş ama her cuma gelemz ki

pison anaaaaaaaaaaaaaaaaaam hatırlatmak istemedim
döğüşmeyek gene haaa
hiç aklıma gelmemişti anlamında didim.kötü bişi dimedim kuzuuuu
bende katılıom sana en büyük aşklar nefretle başlarmış onun gibiiii

ya kızlar sizleri gördükçe nasıl bi heyecan basıyor beni yaaa. ınşallah bende hamileyimdir yaaa. ay bi ağlamak geliyor içimden sormayın. öğlen abdest alacaktım. hoşgeldik yazık ömrüme hoş geldin gülüm ömrüme diye bi şarkı vardı o çalıyordu bi yerdesanki hamileymişim gibi hissettim gözlerim doldu yaaa

lennnnnnnnnnnnnnnn bırakın eskiyi eskiden çocuktunuz şincik anniş oluyonuz eskiyi bırakın ohhhhhhhhhhhhhhh biz sımsıkı dostlar olucez

inşallah can can...sen de hamılesındır kaydirigubbakcemile5...bende bilmiyorumkismile

valla kızlar ya çok pis gaza geldim bu bikaç ay içinde hamiş kalmak için elimden geleni ardıma koymayacğım zafer bebişlerimizin olucak

bu akşam kocış geç gelcek ...bızde atıstırırız oglumla...havada guseldı bugun ..bırde pazarımız vardı..gesdık durduk...yınemı çıksak ne bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…