- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.541
yirimmmm seniiii..valla bu halıne bayılıyorum heee rabbım hakkımızdan hayırlısını versın ınşallah canım...yok bebem üzülmedim allah her şeyin hayırlısını versin ben pozitif düşünüyorum artık bebem
sen nasılsın ceylanım epeydir görüşemiyoruz ugur böcegimiz nasıl yesin onu teyzesiopuyorumnanaktan
yirimmmm seniiii..valla bu halıne bayılıyorum heee rabbım hakkımızdan hayırlısını versın ınşallah canım...
amin canım annem de diyoki sen hamile olabilirsin belki testte cıkmamıştır hasta olmassam perşembe günü saglık ocagında gidip kan testi yaptırcam dua et benim icin de bebem inşallah başka bişey yoktur:Saruboceq:
bende iyi olmaya çalışıyorum canım evımden barkımdan ayrı ordan oraya ordan oraya savrulup duruyorum butun düzenim altüst oldu bu durum çok canımı sıkıyo ama az kaldı perşembe gunu gidersem evıme artık tek başımın çaresıne bakmaya çalışıcam olmuyo bölee eşimede yazıkk onun da düzenı mafolduu...
bide bebiş iyi mi degilmi endişesi taşıyoruz tabii yıne 10 haftaya gırdım korkularım arttı kuzu yaa hayırlısı ınşallahh
olsun canım sen bu günleri hayırlısıyla atlat evinede gidersin bebem kendini yormadan her şeyi yaparsın kocişine üzülme kuzu hem bizim ugur böcegimize hic bişeycik olmıycak allahın izniyle kötü şeyler getirme aklına canım
adılemırr selam tatlımmm
adılemırr selam tatlımmm
çiçegem begenırsın ınşallahh
aaa benden once yasdın..akannehir
haklısın canımcım nankörlük yapıyorum yinee yaaa...şımarıklıgım tuttuukaydirigubbakcemile2
ee kuzuu sende öslemışındır kocenı şimdii hafta sonumu alıcak senı tatlımm
merhaba kızlar..ben geldım..
çok şükür canım ıyı olmaya çalışıyorumm...bebiş de ıyıdır heraldee test yaımışsınn yarın guzel haberlerle gelırsın ınşallahhkaydirigubbakcemile2nassın bebegem..iyimisin..bebişin napıyor..kaydirigubbakcemile2
çıçek kıı bu tıcker çok güzzell...
yok canım öyle demek istemedim ne nankörlügü naz yapcaksın tabiki bebem
evet canım sabırsızlıkla ogünü bekliyo kociş tabiki bende cok özledim:kedi: cumartesi günü almaya gelcek inşallah tatlımhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?