Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

slm cıtırlar ben test yaptım bügün negatif cıktı hayırlısı olsun hala edet olmadım biraz daha bekliycem olmassam saglık ocagına gitcem

hmmm belkı geç döllenmede olmuş olabılır pelıncımmm ama dr gıtmende fayda var tabıkı...
sakın üzülme tamam mı bebemmmmm kaldıgımız yerden yolaaa devammmmmmmmmmm

yok bebem üzülmedim allah her şeyin hayırlısını versin ben pozitif düşünüyorum artık bebem
yirimmmm seniiii..valla bu halıne bayılıyorum heee rabbım hakkımızdan hayırlısını versın ınşallah canım...
sen nasılsın ceylanım epeydir görüşemiyoruz ugur böcegimiz nasıl yesin onu teyzesiopuyorumnanaktan

bende iyi olmaya çalışıyorum canım evımden barkımdan ayrı ordan oraya ordan oraya savrulup duruyorum butun düzenim altüst oldu bu durum çok canımı sıkıyo ama az kaldı perşembe gunu gidersem evıme artık tek başımın çaresıne bakmaya çalışıcam olmuyo bölee eşimede yazıkk onun da düzenı mafolduu...
bide bebiş iyi mi degilmi endişesi taşıyoruz tabii yıne 10 haftaya gırdım korkularım arttı kuzu yaa hayırlısı ınşallahh

olsun canım sen bu günleri hayırlısıyla atlat evinede gidersin bebem kendini yormadan her şeyi yaparsın kocişine üzülme kuzu hem bizim ugur böcegimize hic bişeycik olmıycak allahın izniyle kötü şeyler getirme aklına canım

haklısın canımcım nankörlük yapıyorum yinee yaaa...şımarıklıgım tuttuukaydirigubbakcemile2

ee kuzuu sende öslemışındır kocenı şimdii hafta sonumu alıcak senı tatlımm

haklısın canımcım nankörlük yapıyorum yinee yaaa...şımarıklıgım tuttuukaydirigubbakcemile2

ee kuzuu sende öslemışındır kocenı şimdii hafta sonumu alıcak senı tatlımm

yok canım öyle demek istemedim ne nankörlügü naz yapcaksın tabiki bebem

evet canım sabırsızlıkla ogünü bekliyo kociş tabiki bende cok özledim:kedi: cumartesi günü almaya gelcek inşallah tatlımhihoyyyt

nassın bebegem..iyimisin..bebişin napıyor..kaydirigubbakcemile2
çok şükür canım ıyı olmaya çalışıyorumm...bebiş de ıyıdır heraldee test yaımışsınn yarın guzel haberlerle gelırsın ınşallahhkaydirigubbakcemile2
çıçek kıı bu tıcker çok güzzell...

o da begenır inşallah ben onun için yaptım amananiknanik

ohhh cumartesı kavuşma var yaniiii... raabbim eşlerimizi başımızdan eksık etmesı ınşallah canlarım yaaahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…