- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #10.561
ohhh cumartesı kavuşma var yaniiii... raabbim eşlerimizi başımızdan eksık etmesı ınşallah canlarım yaaahihoyyyt
yaaa öyle olduu nbr cnmm yktun bugunn
bi hamiş daha varr
eylem arkadaşımızz:CüvCüv:
hosbuldum kıslar..evet kan verdım yarın 1 de sonuc alcem..
bakalım hayırlısı neyse o olsun...gözum korktu bebek ışlerınden ama yınede sabırla beklıyorum..kaybetmekten korkuyorum yıne..ama başa gelen çekılır demi.. :hulya:
hayırlısı olsun canım inşallah hamilesindir:Saruboceq:
öyle canım kaderde ne yazılıysa yaşayacagızz...hosbuldum kıslar..evet kan verdım yarın 1 de sonuc alcem..
bakalım hayırlısı neyse o olsun...gözum korktu bebek ışlerınden ama yınede sabırla beklıyorum..kaybetmekten korkuyorum yıne..ama başa gelen çekılır demi.. :hulya:
her zaman edıyorum bebem bılıyosun zatennnamin canım amin adet olmassam bide ben güzel haber alırsam kocişede büyük sürpriz olcak dua et benim icin bebem başka bişey cıkmasın
evet eylemı duydum..ama onu hıç goremedım daha...hayırlı ugurlu olsun bebişi..isteyen herkesın olsun...
bende yımek yedım..oglan tv de cızgıfılm ızlıyor..kociş bıras geç gelcek.bende burada takılıyorum işte...sızden naberler..kaydirigubbakcemile2
saol cancan..senınde belırtılerın var demı..inşallah sende sekercım..opuyorumnanaktan
kızlar ben bı yemek yıyeyım eşim gelmemiş olursa o saate kadar gelırım yıne öpüyorum hepınızı çok çokk görüşürüz yarın kuzularrrrr
kızlar ben bı yemek yıyeyım eşim gelmemiş olursa o saate kadar gelırım yıne öpüyorum hepınızı çok çokk görüşürüz yarın kuzularrrrr
amin tatlım ben de fazla belirti yok hayırlısı olsun diyorum artık bugun evde test yaptım negatif cıktı hamile degilim heralde ama umudumu yitirmek istemiyorum adet olana kadar
sekercım 1 nısan degılmı adetın..daha test ıçın erken be seker..CADIARZU
hayır canımcım benim günüm gecti 21 şubattı oyüzden test yaptım ama cıkmadı tatlımboshayallersmile
aaa..geçtımı...herzaman oluyormu boyle..gectıgı oluyormu...:hulya:
evet canım bazen aşşagı düşüyo bazen yukarı cıkıyo ben bekliycektim aslında ama merak edip yaptım belkide adet olurum yarın öbür gün cok heveslenmek istemiyorumboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?