Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi gibiyim canım dünden beri bidaha gelmedi akıntıı
annem geldi ya bişi yapmıorum uzanıorum kuzuuuuuuuuuuuuuuu

pc hayırlı osssun kıs bende çok mutlu olduuum

ohhh ii olmus annenın gelmesı tatlım valla bızım pc gume gıttı sımdı masrafas gırdık yıne yok yere neyse ii oldu yoksa ayrı kalamazdım valla burdan sızlerden

çiçek biz bu ay dogru duzgun ole planlı programlı ılskıye gırmedık aama bende hafıf bı akıntı var bıde ayaga kalkarken falan kasıklarıma sancı gırıyo gaz sancım oksurup hapsırmaya bıle korkuyorum cok canım yanıyo kasıklarıma sancı gırıyo adetımde 1 nısan falan gecen ay 1 martta oldum ama tam 36. gunde oldum gecen ay gunum gectı meyer strestenmıs bu ay ne olcak bakalım o yuzden tam net adet tarıhımıde bılmıyorum yaaa

öle planlı ilişkiyi girmememk en güzeli aslında canım
ama sana tavsiyem şu belirtilere takılma
eğer bebişn varsa zaten öğrenceksin
belirtilerle kafanı yorup kendşnş strese sokma
geçen ay ben öle yaptım bu ay kendimi topladım canım.ama dua etmeyide elden bırakmadım

yok kafama takmıyorum belırtılerı dedıgın gıbı bende cok sıkıntı yapmıstım gecen ay oyuzden gecıktı zaten adetımde bu ay sallamadım dedıgın gıbı dualara verdım kendımı en guzelı yuce rabbıme sıgınmak zaten yok yanı zaten kalmam mumkundegıl cogu gırdıgımız ılıskıden sonra ayaga kalktım

yok canım ya bende dün ögrendim allahım hayırlısıyla kucagımıza almayı nasıp etsın ne kadarlık canım doktora gittin mi anlat bakem ben azartesi gidicem

öle düşünme yinede tatlım.
dualarını et bol bol gerisini allaha bırak bende bu ay öle yapmıştım
sen ne okusun canım.
bide bugün yasin günü çok mutluyum

günaydın canlarımmmmmmm napıyonuz akşam ben erkencikten uyumuşum kocişte yok zati gelemedim,çiçekim sevindim akıntın geçmiş,dr sana progestan falan önerdimi bebişim,bana 2.de önermişti bakalım bu napçak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…