Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoş geldin eylem canım
saol bitanem inşallah gelmes bi daha da
bende 2. de progestan kullanmıştım canım
bu sefer vermedi datlum yaaa

kahve rengi akıntı için kanallardaki eski kan dioo.rengi dönerse kırmızıya o düşük tehlikesi oluomuş anladığım kadarıyla

tosti sende mi hamilesinnn kıs

ben 4+4 oldum bugün
eylemle aynıyızzz

doktora gittim datluuum.alttan bakmadıkarnımdan baktı
ama daha erken dedi.yinede ascık göründüüü
pzt gel ozman tam görürüz dedi canımm

oh be yazdınız rahatladım bende 4+4 üm tosticim çiçekimle aynıyız yani

çiçeğim ya gelmesin o akıntıda,rengide dönmesin allahım...ben üstüme allah yazan nazarlıklardan taktım..sende tak canım bide kimseye söylemedik daha 3 aylık olana kadar suscam bukez inşallahhh.nasılsın bugün benim belim ağrıdı dün çok korktum hemen yattım sabah geçmiş

öle düşünme yinede tatlım.
dualarını et bol bol gerisini allaha bırak bende bu ay öle yapmıştım
sen ne okusun canım.
bide bugün yasin günü çok mutluyum

kenzülarşla fetih suresını okuyorum tefrıcıyeyede baslıycaktyım ama adet gunum net olmadıgı ıcın baslıyamadım yarım kalmasın dıye acaba baslasammı bugun ama bılmıyorumkı nezman adet olcam bende cok mutluyum yasın gunu oldugu ıcın bugunu sabırsızlıkla beklıyorum butun hafta o kadr huzur buluyorumkı okadar ınanıyorumkı onun hıkmetıne boyle bız rabbımıze sıgındıgımız surece allahım herseyı ıstedıgımız gıbı yapacagını bılıyorum

gunaydın eylemcım canım benım bu hamıs arkadaslarımıza okadar cok sevınıyor ve mutlu oluyorumkı anlatamam kendıme olmus gıbı yane allahım saglıkla kucagınıza almayı nasıp etsın

eylemım cıçegim ben dün ögrendim biz ilçedeyız merkeze gificem pazartesi eşim öğretmen dogudayız biz siz 2 aylıksınız dr bana bırbucuk diyecektır onlar adet tarıhınden hesaplıyor ben adet bitminden ben bir aylık hamıleyım alttan muayene olmayın diyorlar neler yaptılar ilk mıayenede

bencede gelmesin yaaaaaaaaaaa

tatlım bisde sölemices kimseyee
bende nazar boncuklu kolyemi taktım.yüzük taktım ayne tedbirleri almışızz
bel ağrısı bende de oluodu datlum dinlemedeyim ya artık yokk
senle haberleşelim canım

canım 1. cisi biz 1 aylığız muhtemelen sende 4 haftalıksındır zaten 2.si hala dr gitmedim bende pazartesi gitçem canım,alttan muayene zararlı değil ama bende sevmiyorum,bizim daha önce kayıplarımız var senin ilk denemen galiba..

evet canım benım ilk 20 aylık evlıyım bır yıldır istiyorduk ben 23 şubat gibi hamıle kaldım sanırım büyük ihtimalle bır ayı bırkaç gün gecıyordur

tosti artık sana alttan bakmazlar kiii
hayırlı ossun canıııııııııııııııııııııııııııııııııııım.

karında iyice belli olur canım

bisde 1 aylık 4 günlük oluoruz 2 aylık değil canım

tamam çiçeğim haberleşelim,ben işe gidiyorum şimdi girerim ordanda bugün,
tosti tebrikler tekrar
dilayım senle konuşamadım gelince konuşuruz ..görüşürüz kızlarr

evet canım benım ilk 20 aylık evlıyım bır yıldır istiyorduk ben 23 şubat gibi hamıle kaldım sanırım büyük ihtimalle bır ayı bırkaç gün gecıyordur

sen kaç günde bir adet oluyosunki bizim son adet tarihi 21 şubat? sen son adet tarihini yaz bence çiçek söler ben çıkıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…