- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #11.361
tabı tabıı 5 hafta oluyo o zaman görürsün hayırlısıyla cnm...sen ne kadarlık evlısın tatlım hıç sohbt etmedık biz senınlee:))
gunydın cnmm ee hanı nerde sultan kızz nerden bılıyon sen msn denmı konuştun
sen nezaman konustun kusum sultanla
canım ben 20 aylık evlıyım bır yıldır istiyorduk tam bır yılın sonunda cok şükür hamıle kaldım ben bır fitil kullandım akıntı için onun üzerine hemen hamile kaldım
sagol bitanem anlat bakalım senın ne kadarlık dr gittin mi allat falan bakıyorlar mı ya kafamı cok kariştirıyor pazartesı gidicem dr nasıpse
aa dun bızde akşam 6.5 gıbı falan konuştuk msn de evde yaptıgı testde ıkıncı çizginin belırdıgını fakat eşinin de onunda sonradan bakıp farkettıgını sölemişti yeni test yapıcaktıı..hayırlısı buymuş demekkı..gelsede konuşsakbilmiyorumkismiledün msnden yazşıyoduk saat 12.30 falandı inş.gelmez diyodu sabha msj attı adet olmuş çok bozulmuş morali yaa moral vermeye çalıştım ama senağlama
artık daha iyi koku alıorum bebemm :sinifsinif:
hmm hayırlı olsun tekrardan cnm...hangı fıtılmiş o yaa mera ettim..
dilaycım o duayı 1 kere okuosun canım dileğini tutmadan önceeeee
herşey sorabilirsin canım
bildiğim kadarıyla yardımc olurum ne demek canuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum olumunekankayizsmile
estağfirullahelazim ve etubuileyh 10 kere okuosun
besmele
innellahe ve melaiketehü yüsallune alennebiyyi ya eyyühellezine amenu sallü aleyhi ve sellimu teslima
okourum ve kalben dileğimi tutuorum
başlıorum canım
dilaycım o duayı 1 kere okuosun canım dileğini tutmadan önceeeee
herşey sorabilirsin canım
bildiğim kadarıyla yardımc olurum ne demek canuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum olumunekankayizsmile
aa dun bızde akşam 6.5 gıbı falan konuştuk msn de evde yaptıgı testde ıkıncı çizginin belırdıgını fakat eşinin de onunda sonradan bakıp farkettıgını sölemişti yeni test yapıcaktıı..hayırlısı buymuş demekkı..gelsede konuşsakbilmiyorumkismile
yaaa buda hamişlik belirtisi işte:))
ee napıyonuz bakem anne kızz hımmsempatiksalakcinni
hmm anladım cnmmGYNOMAX isimli bır fitil bır kutu kullandım baya akıntı söktüm bır tane daha kullanım mı dedım dr kullan dedı 2 kutu kullandım
ya çiçem ben bunu demeden başladım tefriciyeye olmadımı şimdi senağlama
aa dun bızde akşam 6.5 gıbı falan konuştuk msn de evde yaptıgı testde ıkıncı çizginin belırdıgını fakat eşinin de onunda sonradan bakıp farkettıgını sölemişti yeni test yapıcaktıı..hayırlısı buymuş demekkı..gelsede konuşsakbilmiyorumkismile
yaaa buda hamişlik belirtisi işte:))
ee napıyonuz bakem anne kızz hımmsempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?