Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol::roflol::roflol: aallah sızıı ne dıyımm hemiii
nannn benım bı adımm varrr adımı ögret şu kocanaa:roflol:

serap bebem sonuçta bilmiodun allah kabul eder

bi daha okucağn zaman böle başlarsın

heç sorun değil bencee.iiçin rahat bi şekilde okumaya devam et

ben bi kere tesbih karıştırdım ya.normalde bu dua da sayı çok öenmli
ama ben o tesbihi bi daaha döndüm allah kabul etti.senin dualarını da kabul etsin rabbim

yooooooooooooo öğrenmek istemio kuzu bi nohuttur gidio bisim evde
öle benimsedi senii kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
ben eve geldım bılıyon mu kuzu dun akşamm evde öyle çok iş varrki yapmaya kalksam ama nerden başlıcamıı bılmıyommm:)) parkeler bana bakıyo sil beni sil beni dıye ünitenin üstündekı tozlar çıglık atıyo resmenn 4 makıne çamaşrr offfffffakannehir

anladım cnm..evet kuzu tek okuycam zaten namazıda boşladım bıde bunu dagıtarak okursam yuh bana... bir haftada bitirmeyi planlıyorum ama hayırlısı bakalım

bende yine tek okucam datlum
hızlı okuorum ama ben 1 haftada bitiremem gibi
hiç bişi yapmadan okumak lazım siteye hiç uğramamak lasım

bi kere 7 mi 8 mi tesbih dönmüştüm çok yorulmuştum bebem.allah kolaylık versin dualarımızı kabul etsin

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaaaaaaaaa ben imameleride saymadım tesbiyi yüz döndüm bi iğneyle işarteleyiyorum 100 tane okuyunca çokmu yanlış okudum ben

bakalım bebemm ben zaten anneme gidersem anca bıtırırım yoksa evdeyken iş hiç bitmiyo orda daha rahat okuyabılırım ..sen duayıda ezberlemışındır şimdi ben daha yenı okucam

herhalde benimde 2444 olmuştur toplam ama bitirem lazım adete kadar inş.yapabilirim

bebem hem temizlik hem de çamaşır ser topla zor oluo
ben bi gün sırf çamaşırları yıkıorum çok varsa eğer.ertesi günü temizlik yapıom
ama artık yapamıom
sende yormma lütfen kendiniiii

çiçekim tespıhı 44 kere donunce 4400 oluyo ımamelerlemı 4444 oluyo ayy man kafalıgım tuttu yaa

yaaaaaaaaa ben imameleride saymadım tesbiyi yüz döndüm bi iğneyle işarteleyiyorum 100 tane okuyunca çokmu yanlış okudum ben

sayısını yazıdığın için sorun değil kuzu sen 100 er sayıyosun ozamn
101 okursan eğer,
her tesbihe bi + koyuyorum 44 olunca bitio.
ama bişi değişmes kaçtane okuduğun önemlii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…