Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ama ıncır tam ters etkıyı göstermezmı kuzuuCADIARZU

ben böyle de endamlıyımmm..
converslede kıvıra kıvıra yürüyebılıyommnaniknanik

nohutum aynen cancan..
boy 1 70
bırde topuklu gıysem kambur yuuruyorum..göze batmamak içün..:kedi:

ooo bütün kızlar toplanmış toplanmış toplanmış. maşallah. ya bizim patron yurtdışına gitti işlerin hepsi bana kaldı yaaa. sizleride özledim. herkes nasıl bakem.

naptın seker baktırdın mı kendıne..nı dedı dohtur.. Şeniz

nohut sen nie kocaya sinirlendin de bakem bebemmm

yaa sucu gelıcek dı eve kendı gelmıyo bbamı yollıcam dıyoo sınır ettı benı sankı babasının bı ybancı adamdan ne farkı var bana....altüstü yarım saat gelıcek dukkanı babama bırakamam dıye ınat ettı ama ben ondan çok bagırdıgım için birazdan damlarr:mymeka:

bayılıom sana :roflol:
sonuçta galipsin boşver kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

basınız saolsun canım..allah taksıratını affetsın..mekanı cennet olsun..
her canlı olumu tadacak..er yada geç...
allah saglık versın hepımıze...:gitme:
pısoncum sen nassın seker..

insallah cnm insallah
ben iyiyim tatlim ya
hamile olmamin fikrine alismaya calisiyorum
bir an once gobusum ciksin cinsiyetini ogrenelim alisveris yapmaya baslamak istiyorummm

yok canım normal adet oldum. niye gecikti anlamadım ama. bazen olurmuş kadınlarda demekki öyle bişey. sen adet oldunmu canım.

yok seker..bendaha olmadım..dort gozle beklıyorum..olmam gerek..rahım yapısmasdından şuphelenıyorum kendımde..kurtaj sonrası yanı...çokk korkuyorum seker...

bır adett olsam rahatlıcam...allah beterınden korusun vallahı.. ne bılem ben..olmak bı dert ,olmamak bır dert bacım..
ben sana sürtüneyımde banada bulassın..hemen adet olam bende..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…