Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kizlar
bugun pek keyfim yok
annemin cok yakin sevdigi bir arkadasi olmus
uzuldum bende tabi
gecmisi hic okumadim varmi yeni bir haber?
aa alah rahmet eylesın cnm mekanı cennet olsunn....
ceylanım biliom baktığınııııııııııııı heç kaçırmamış kankaaaam
bende diğer kısları merak ediom
isolde eylem ve dilayı gördüm
diğerlerini bende istiom
aa ben eylemı görmedımm
aaaaaaaaaaaaaaay nohut
ben o tişortlara bayılıorum kıs o günlere gelmek için can atıorum bu kez giyerim inşallaaah

giyersın bebemm giyersın meraklanmaaa ayy EBRU MATERNITY dıye bı sıteden bakıyom bunlara çok guzel şeyler varr hemde ınternetden sipariş verilebılıyoo

Canım sen bu tars konuşmalarda bu kes bu sefer fln diosun ya içim acıyo. Çok dua ediyorum sana Allah ümitlerini boşa çıkarmasın bebişini sağlığıyla al kucağına die

amin canım
dualarını eksik etmediğin için çok saool.
azcıkda olsa anlayabiilirsiniz ama zor bişe çok zor
hala atamadım üstümden 8 haftayı geçersek daha rahatlarım ama.dua ederek kendimi iyi hissediorum.

bebem ben ascık yol alimde alırım güsele benzioooooo
aynı ayakkabıdanda var kaydirigubbakcemile3

:roflol:ben şimdiden dolduruyom içini kızzz ama bebek degıl gazdan dolayı:))
nann ben asla topuklu ayakkabı gıyemem haa bı sözümde bi nişanımda bıde dügünümde giydim:)) bide özel yerlerde nadıren genelde düz taban tercıh edıyorum hatta convers vazgeçilmezimmmkaydirigubbakcemile3

aynen nohutcum bende öyneyım..
topukklularla basım dertte..sositososito

Şeniz
pantolan guselde..o ayakkabıları gıyersem sokakta 8 takla atar yerı öperim ben bea...bilmiyorumkismile

:roflol:
ayyyy yirim seni yaaaaaa kaydirigubbakcemile3
ben çook topokloooooo sevom feci giyerim at gibide kuşarım kaydirigubbakcemile3 amma alışmaktan kaynaklanıııooooooooooooooooo canumŞeniz

pison başınız sağolsun canım hoşgeldin

allah sabır versin kuzuu
hamilemisinn anaaaamm ben bilmiyodumm tebrikler hadi gözün aydın
sağlıkla kucağına alırsın inş. Canımm

Pison başınız saolsun ne kadar uzak da olsa insan tanıdığı birinin ölüm haberini alınca kötü oluyo

Şeniz
o gas bende de feciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sormaa bide kabızım en büyük belirtim canım başından berii.
bebeeeeeem ben unuturum istediğim zaman o siperiş verceğim siteyi bana hatırlatırmısın lüften ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

Şeniz

ben çook topokloooooo sevom feci giyerim at gibide kuşarım kaydirigubbakcemile3 amma alışmaktan kaynaklanıııooooooooooooooooo canumŞeniz

yapma yaw...
kardesımde gıyer..bana gıymedıgım için çok kızar.."erkek gıbı ne o bea" der
bır tane topuklun yok der.ve zorla aldırtır..ama arada gıyerım onuda..aldıgımın dopuguda 3 cm heee.topuk ta topuk olsa :içelim:

Şeniz

ooo ne güzel kuşum ya maşallahh bende giyemiyorum uzun süre evlendikten sonra koçiş uzun diye aldım topuklu ama 1 saat en fazla yoksam patlıyo ayaklarım zor yürüyom valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…