- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.221
bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:Saruboceq:
bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:Saruboceq:
bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:saruboceq:
hoşgeldin canım inşallah en kısa zaman da bebişini kucana alırsın moralini bozma bu topikteki herkez bebişlerini kucana alcak inşallah canımopuyorumnanaktan
sordum tatlum dün akşam ben dedüm anestezi olmadan rahat edemem siz nasul yapıyosunuz doktorcum aaa olurmu dedi ağrılı oluyo ne kadar olmasada narkoz vermeden yapmıyorum ben dedi ama o gün işe gitme dedi istirahat var 1 saat sürüyomuş 1 saat de dinlendiriyomuş sonra taburcu oluyosun dedi canım rahatlattı yani
merhaba kızlar
kızlar bana şimdilik müsade..görüşürüz..
hadi yaaa banada doktorum anesteziye gerek yok 5 dakikalık bi ilem yarım saat sonrada iş başı yaparsın dedi...
Allah allah nekadar farklı şeyler sölemişler...
PelÜnnnnnnnnn hoŞgeldİn tatlum
ohhhhhhhhhhhh geldı elektırık aklım burda kaldı yaaa
nannnn ne çokk ilerlemışınızz ben nası yetışcem imdi sizeeeee:uhm:
hoşbulduk canım nasılsın doktora gittinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?