Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:Saruboceq:

uyyhhhCADIARZU
kaç yaşında evlendin fıstıkım sen...
ya bide tüplerde tıkanıklığın bi tedavisi yokmu...

bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:Saruboceq:

hoşgeldin canım inşallah en kısa zaman da bebişini kucana alırsın moralini bozma bu topikteki herkez bebişlerini kucana alcak inşallah canımopuyorumnanaktan

bende 4,5 senelik evliyim 21 yaşındayım tüplerimde tıkanıklık olduğu için bebişim olmuyo şimdilik tedaviye ara verdim bitki kürlerine başladım bakalım hayırlısı:saruboceq:

canım kaç tüpün tıkalı bide nekadar tedavi gördün ne tedavisi gördün sadece bi doktoramı gittin

hadi yaaa banada doktorum anesteziye gerek yok 5 dakikalık bi ilem yarım saat sonrada iş başı yaparsın dedi...
allah allah nekadar farklı şeyler sölemişler...

hadi yaaa banada doktorum anesteziye gerek yok 5 dakikalık bi ilem yarım saat sonrada iş başı yaparsın dedi...
Allah allah nekadar farklı şeyler sölemişler...

bilmiyomki tatlım bana narkoz yiycen o gün işe gitme dedi zaten sıvı enjekte ediyolar ya onun atılması lazım içimizden işe gitsen nası yapçen ped veriyolar zatii işlem bittikten sonra

hoş buldum kızlar yenı uyyeyım bende 1 hafta falan oldu uyelıgım gezıyodum sızı gordum :):))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…