- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.241
pelin naber zuzuuuuuhoşbulduk canım nasılsın doktora gittinmi
hoş buldum kızlar yenı uyyeyım bende 1 hafta falan oldu uyelıgım gezıyodum sızı gordum :):))))))))))
bilmiyomki tatlım bana narkoz yiycen o gün işe gitme dedi zaten sıvı enjekte ediyolar ya onun atılması lazım içimizden işe gitsen nası yapçen ped veriyolar zatii işlem bittikten sonra
benim akşamları çok erken uykum geliyoo okuyamayabilirimm ama benide dualanıza alın pazartesi bebişimi göreyimmarkadaŞlar yarın perŞembe kŞamı ve yasın okuyacak arkadalar İsİmlerİnİ yazarlarsa Çok memnun olucamm ayrıca İsmİnİzle bİrlİkde altına nıyetınızı ve duanızıda yazmanızı rıca edıyorum okuymıyan arkadaŞlarda yazsın onlarada dua edıp amın dıyelım ılk sayfada toplucam o mesajları meleklerr
arkadaŞlar yarın perŞembe kŞamı ve yasın okuyacak arkadalar İsİmlerİnİ yazarlarsa Çok memnun olucamm ayrıca İsmİnİzle bİrlİkde altına nıyetınızı ve duanızıda yazmanızı rıca edıyorum okuymıyan arkadaŞlarda yazsın onlarada dua edıp amın dıyelım ılk sayfada toplucam o mesajları meleklerr
HOŞGELDIN DATLUMMM....hoş buldum kızlar yenı uyyeyım bende 1 hafta falan oldu uyelıgım gezıyodum sızı gordum :):))))))))))
SENDE BEBEMM NASILSINNNhaaahh hoşgeldin canımm
BEKLIYOKK BEBEMM AFIYET OLSUN BENIM YERIMEDE İÇ BEN İÇEMİYOM YASAK YAAAslm kizlar birazdan gelicem arkadasim burda kahve iciyoruzzz
bnce uğraşma datlummm burdan devam ettt :))
evet tatlum kist gettü hormon testi yaptı akşam sonuclarda normal dedi aradım söyledim değerleri bi film oda haftaya salı inş.oda temiz çıkar
pelin naber zuzuuuuu
ozaman bende izin alım yaaaa...
Hastaneden sonrada anneme giderim...
şimdi kaynanaya hesap vermim iki saat...
Canım ben özel hastanede çektiricem...
100 lira hsg dedi..
Anestezide istersen 100 o tutar dedi..
Etti 200..
Ama anesteziye gerek yok dedi doktor..
Ya bide o içimize verdikleri sıvı neyin nesi biliomusun..
Bide o sıvıyı vücuttan nası atıcas..
iyiyim cnm daha bişey yok sakin sakin oturuyozziyiyim canım sen nasılsın nasıl gidiyo hamilelikopuyorumnanaktan
sezoş pelin iş yapmaya gittiii
cok sevindim canım onda da bişey cıkmıycak tatlım dualarımız seninleopuyorumnanaktan
benim akşamları çok erken uykum geliyoo okuyamayabilirimm ama benide dualanıza alın pazartesi bebişimi göreyimm
canım kaç tüpün tıkalı bide nekadar tedavi gördün ne tedavisi gördün sadece bi doktoramı gittin[/QUikiside tıkalı 2 doktora gittim biride ameliyat etti beni açılır diye ama maalesef iki senedir tık yok
o sıvı zaten çıkıyo tatlım ama az buçuk kalan içinde ped koyuyosun boşver kaynana falan karıştırma bende 92 çektircem ayrıca anestezi demediler ama bence ondanda alırlar ben net fiyatı söylerim yaptırınca anestezi ol istersen canım ağrı kişiden kişiye değişir ama en azından benim başımda 3 kişi olucakmış rahat edemem uyanık olursam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?