Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ohh yarasınnn çiçemeeeeee ahyhh serapp yidik dondurmaları çekelim şimdi böle benim 24 tane antibiyotik bitti benim öksürük gitmedi daha

ıhlamur kaynat canım

kız nelerrr yapıyom ama gitmıyo nalettt şeyyyyy bu akşam benimki sinemaya gideriz dedii inann korkuyorum milleti rahatsız edicemm linç edicekler beni öksürürken orda eşimide hep sallıyom hadi düzelim gideriz diye ama düzeliceğimde yokk gibi eyvah eyvaha gitmeyi istiyozzz da ne zamandoır

git kuşum pastil al yanına yada şeker gıcık yaptıkça ağzına at ben evdeydim dün bal attım ağzıma boğazım yandıkça ama benimkisi bugün geçti galiba sinizüt azdı dün benim

ay allahım içimden geçeni bilmiş yaa mercimek köftesi canım istiyodu sağolsun kaynanam yerine geçen ingem gönderdi ohh

evet canım ya sende eyvahh eyvahhh gitte bizde gidelim bu hafta giderik belkim kocacıkım çok istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…