P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #12.861
HERKESE İYİ HAFTA SONLARI KISLAAAAAAAAAAAAAAAR
bugün çuuuuuuuuuuk mutluyum çünküm 3 günlük yatak moddundan gesme moduna geçicem akannehir
aylarrdır dışarı çıkmıo gibiyim kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüorum çıtırlar
yaaa benı anlamışsındır şincii çıtırrrr....bende eşimi beklıyorum birazdan gelcekk önce alışverişee sonra birass gezme sonrada yemek eşliginde ailece derbiyi dışarıda seyredecegizzzzzz........EN BÜYÜKK FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEE.....HERKESE İYİ HAFTA SONLARI KISLAAAAAAAAAAAAAAAR
bugün çuuuuuuuuuuk mutluyum çünküm 3 günlük yatak moddundan gesme moduna geçicem akannehir
aylarrdır dışarı çıkmıo gibiyim kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüorum çıtırlar
SELAM CANIM YARIN INŞALLAH DAHA DEAYLI KONUŞURUZ ARAMIZDA OLURSAN OKİŞŞ ÖPTÜM TATLIM BENDE...Kızlar günaydın nasılsınız?
Özledim sizleri ya...
Bugünde aranızda yokum ama yarın burdayım...
Aslında bugün moralce iyi değilim ama olsun nedeni ateşim düşüş göstersi inşallah çıkar.Akşamda üşümüşüm herhalde titreyerek yattım yatağa belki oda olabilir.Sonra birkaç saatlik uykuyla yükselişe geçti...
İlkinde 36.4 tü sonra 36.7 yükseldi...
Öptüm hepinizi...
geldı demek kırmızılarr hakkından hayırlısı canımcımmm....aylar tükenmedı yaaa umudumuzz nısannnnn ayıı:lepi:hepimizin hakkından hayırlısı kuzucummm:Saruboceq:aneeeammmmmm kıslarrrrrrrrr ben celdimde kimse yok ya burdaa tüh kaçırdımmm siziii nesee ceylanum ben kırmızı kartı gördüm canım amudum bi dahaki aya kaldııakannehirkafamçokkarıştı
yaaa benı anlamışsındır şincii çıtırrrr....bende eşimi beklıyorum birazdan gelcekk önce alışverişee sonra birass gezme sonrada yemek eşliginde ailece derbiyi dışarıda seyredecegizzzzzz........EN BÜYÜKK FENERBAHÇEEEEEEEEEEEEE.....
SELAM CANIM YARIN INŞALLAH DAHA DEAYLI KONUŞURUZ ARAMIZDA OLURSAN OKİŞŞ ÖPTÜM TATLIM BENDE...
geldı demek kırmızılarr hakkından hayırlısı canımcımmm....aylar tükenmedı yaaa umudumuzz nısannnnn ayıı:lepi:hepimizin hakkından hayırlısı kuzucummm:Saruboceq:
sende ben gibi çiçeğim evde oturamıyom opuyorumnanaktan
allah sanda çok rahat bi hamişlik nasip etsin inşallah çok zormuşş
uzun süre yatanlara allah yardım etsin
bunalıma gircem die korkuodum kuzu yaaa
gesmek gibisi yooooooooooooooooooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?