Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çicege cok sevındım bende az önce geldım kızlar doktordan kan tahlılı falan yaptı dr kanım ii cıktı kan hapı falan vermedi b folık asit verdi onuda günde yarım tablet iç dedi birde vitamın verdi onuda günde 1 tane iç dedi haftayada inş. ultrasona gircem kalp atışlarını duyabılırsın dedı haftaya bakalım şimdilik herşey yolunda dr bir şikayetın kanaman olmadıkça korkma dedı benımde cok şükür hiçbir şikayetım yok

h.b kuzuuu iyim şükür çiçeğin iyi haberini aldım dahada iyi oldum sen nasılsınnn

evet cnm bende çiçegim için çok mutlu oldum....bende iyiyim tatlım nası l olayımm..ikili test yapırıcam da fiyat araştırması içindeyim bagkurumuzda problem var ücretli yaptıracagız da bakınıyorum bendee

oh ohh hep iyi olunn
anladım bebem ben anlamıyom 2 li 3lü testlerden daha başımıza gelince ancak öğrenecem heraldezemuszemus

senın adına çok sevındım canım gözün aydınnnhihoyyyt
ben hala bebişin kalp atışlarını duymadım dr 12 hafta olmadan zararlı buldugu için prensıp geregı dınletmiyormuş ama biz ultrasonda gördük..haftaya sende görürsün inşallah canım......

oo çok güzel hadi gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın allahın izniyle inş.

inş. canım ya 8 haftalık olacak haftaya inş. görünür

kimsecikler yohh ama ben herkese ii akşamlar dilim şimdiden..
birazdan çıkıcam çnk..
allaha emanet olun...

Daha önce düşük geçirdiyseniz33

Bir düşükten sonra tekrar hamile kalma kararı güç olabilir; en doğrusu fiziksel ve duygusal olarak hazır olana kadar beklemeniz olacaktır. Bu sırada düşüğe yol açabilecek nedenler araştırılır. Genelde hekimler her hangi bir sorun saptanmasa bile sağlıklı bir gebelik şansının artması için bir kaç ay beklenmesini önerir. Korkmayın düşük yapan kadınların %85’i bir sonraki gebeliklerini sorunsuz bir şekilde yaşar. Yani hekiminizin kontrolü altında sağlıklı bir bebeğiniz olma ihtimali çok yüksek. Takiplerinizi aksatmamanız önemli. Zor bir dönem atlattınız ama bu bir ömür boyu sürmeyecek, sıkıntı ve korkularınızı hekiminize danışarak aşabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…