- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.441
selam cnm nasılsınn
h.b kuzuuu iyim şükür çiçeğin iyi haberini aldım dahada iyi oldum sen nasılsınnn
evet cnm bende çiçegim için çok mutlu oldum....bende iyiyim tatlım nası l olayımm..ikili test yapırıcam da fiyat araştırması içindeyim bagkurumuzda problem var ücretli yaptıracagız da bakınıyorum bendee
çicege cok sevındım bende az önce geldım kızlar doktordan kan tahlılı falan yaptı dr kanım ii cıktı kan hapı falan vermedi b folık asit verdi onuda günde yarım tablet iç dedi birde vitamın verdi onuda günde 1 tane iç dedi haftayada inş. ultrasona gircem kalp atışlarını duyabılırsın dedı haftaya bakalım şimdilik herşey yolunda dr bir şikayetın kanaman olmadıkça korkma dedı benımde cok şükür hiçbir şikayetım yok
çicege cok sevındım bende az önce geldım kızlar doktordan kan tahlılı falan yaptı dr kanım ii cıktı kan hapı falan vermedi b folık asit verdi onuda günde yarım tablet iç dedi birde vitamın verdi onuda günde 1 tane iç dedi haftayada inş. ultrasona gircem kalp atışlarını duyabılırsın dedı haftaya bakalım şimdilik herşey yolunda dr bir şikayetın kanaman olmadıkça korkma dedı benımde cok şükür hiçbir şikayetım yok
oh ohh hep iyi olunn
anladım bebem ben anlamıyom 2 li 3lü testlerden daha başımıza gelince ancak öğrenecem heraldezemuszemus
senın adına çok sevındım canım gözün aydınnnhihoyyyt
ben hala bebişin kalp atışlarını duymadım dr 12 hafta olmadan zararlı buldugu için prensıp geregı dınletmiyormuş ama biz ultrasonda gördük..haftaya sende görürsün inşallah canım......
inş. canım ya 8 haftalık olacak haftaya inş. görünür
konuyu toplam 1 kullanıcı okuyor :ecrin_bebek: oda benn
ben geldim şinci de sen yoksun kuzummm :))
ama çıkıyom kocişim geldi öptüm seni görüşürzz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?