- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #13.401
Ohhhhhhhhhh bebİŞİmİzİn kesesİnİde gÖrmÜŞsÜn ne gÜzel canım ya tekmelerİnİ de kendİsİnİde gÜzel gÜzel gÖrÜrsÜn zamanı gelİnce ohhhhhh kaÇ tane teyze oldum burada
merhaba kızlar , canım sıkıldı benim ne güzel adet olmayı bekliyordum hani olmayayım diye bekliyordum , bu ayda nasip değilmiş malesef adet oldum az önce
merhaba kızlar , canım sıkıldı benim ne güzel adet olmayı bekliyordum hani olmayayım diye bekliyordum , bu ayda nasip değilmiş malesef adet oldum az önce
ayy ne güzel yazmışsın kıs..
ağlattın valla beni.....
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
BENDE AĞLADIM AKŞAM ALLAHIM HAYIRLISIYLA NASİP EDER İNŞ. BİZEDE :Saruboceq:
hayırlısı canım üzülme bende olunca ağlayasım geliyodu wc de ama 2.kez hamile kalıp kaybettim öylesi daha kötü..inşallah allah hepimizin bebişlerini vericek tez zamanda sağlıkla sıhatle..
canım benimm ağlamak ii oluoda hani rahatlıosun biraz.
Ama üzülmek yok emi....
inşallah canım digerlerinde moralim bu kdar bozulmamıştı belkide denedigim 3. adet dönemim olunca ondan bu kdar sıkıldım birde gecen ay 1inde olmuştum geneldede geç olur benim bu sefer birde erken geldiya onada sıkıldımcanııımmm üzülme nolur..
bidahaki aya olucak inşalallah....
NASİP BE KUŞUM HİÇ ÜZME KENDİNİ ÜZME HİÇ ŞenizŞeniz
gözünüz aydın. opuyorumnanaktanselam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?
üzülmek yok..zemuszemuscanım benimm ağlamak ii oluoda hani rahatlıosun biraz.
ama üzülmek yok emi....
canım benim durumda senin gibi , daha önceden tek seferde nerdeyse hamile kaldım 2 kez sonra kalp atımları olmadıgı için aldılar sorun araştırıldı kan pıltılaşması dendi , şimdi 150mm lik ekopirin ve folbiol içiyorum 3aydır korunmuyorum ama olmuyor , ne düşüncegimi bilmiyorum ya şuan çok canım sıkıldı . acaba diyorum bu seferde aspirinden ötürü kanım çok sulandıgı içinmi düşüyor (akıldan neler geçmiyorki) böyle birşey olabilirmi sendaha iyi bilirsin canım
inşallah canım digerlerinde moralim bu kdar bozulmamıştı belkide denedigim 3. adet dönemim olunca ondan bu kdar sıkıldım birde gecen ay 1inde olmuştum geneldede geç olur benim bu sefer birde erken geldiya onada sıkıldım
farkında olmadan çok umutlanmışım bu ay galiba bütün sorun bu...
umarım sizler güzel haberler verirsiniz bizlerede umut olur canım
canım benim durumda senin gibi , daha önceden tek seferde nerdeyse hamile kaldım 2 kez sonra kalp atımları olmadıgı için aldılar sorun araştırıldı kan pıltılaşması dendi , şimdi 150mm lik ekopirin ve folbiol içiyorum 3aydır korunmuyorum ama olmuyor , ne düşüncegimi bilmiyorum ya şuan çok canım sıkıldı . acaba diyorum bu seferde aspirinden ötürü kanım çok sulandıgı içinmi düşüyor (akıldan neler geçmiyorki) böyle birşey olabilirmi sendaha iyi bilirsin canım
gözünüz aydın. opuyorumnanaktan
sağol canım benim inşallah böyle devam eder
O UMUDU KAYBEDERSEK ZATİ OLMAZ KUŞUM YA HER AY O HEYECANI YAŞIYORUZ HEPİMİZ eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
gözünüz aydın. opuyorumnanaktan
sağol canım benim inşallah böyle devam eder
ınşallah canım...zemuszemus
merak etme sen...Şeniz
haklısın arkadasım..her ay yenı heyecan..:bbo:
kızçelerimmm ben çıkamda yemek yapam acıktık biss.. asnilcim üzülme sakın,hepinizi öpüyorum kocamaaann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?