Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ohhhhhhhhhh bebİŞİmİzİn kesesİnİde gÖrmÜŞsÜn ne gÜzel canım ya tekmelerİnİ de kendİsİnİde gÜzel gÜzel gÖrÜrsÜn zamanı gelİnce ohhhhhh kaÇ tane teyze oldum burada

gördük hayırlısıyla sıra kalp atışını beklemeye geldi bakalım stres heyecan içinde bekliycez artık inşallah bizde teyzoş oluruz hemencecik :sinifsinif:

merhaba kızlar , canım sıkıldı benim ne güzel adet olmayı bekliyordum hani olmayayım diye bekliyordum , bu ayda nasip değilmiş malesef adet oldum az önce

hayırlısı canım üzülme bende olunca ağlayasım geliyodu wc de ama 2.kez hamile kalıp kaybettim öylesi daha kötü..inşallah allah hepimizin bebişlerini vericek tez zamanda sağlıkla sıhatle..

hayırlısı canım üzülme bende olunca ağlayasım geliyodu wc de ama 2.kez hamile kalıp kaybettim öylesi daha kötü..inşallah allah hepimizin bebişlerini vericek tez zamanda sağlıkla sıhatle..

canım benim durumda senin gibi , daha önceden tek seferde nerdeyse hamile kaldım 2 kez sonra kalp atımları olmadıgı için aldılar sorun araştırıldı kan pıltılaşması dendi , şimdi 150mm lik ekopirin ve folbiol içiyorum 3aydır korunmuyorum ama olmuyor , ne düşüncegimi bilmiyorum ya şuan çok canım sıkıldı . acaba diyorum bu seferde aspirinden ötürü kanım çok sulandıgı içinmi düşüyor (akıldan neler geçmiyorki) böyle birşey olabilirmi sendaha iyi bilirsin canım

canııımmm üzülme nolur..
bidahaki aya olucak inşalallah....
inşallah canım digerlerinde moralim bu kdar bozulmamıştı belkide denedigim 3. adet dönemim olunca ondan bu kdar sıkıldım birde gecen ay 1inde olmuştum geneldede geç olur benim bu sefer birde erken geldiya onada sıkıldım

NASİP BE KUŞUM HİÇ ÜZME KENDİNİ ÜZME HİÇ ŞenizŞeniz

farkında olmadan çok umutlanmışım bu ay galiba bütün sorun bu...

umarım sizler güzel haberler verirsiniz bizlerede umut olur canım

selam kızlarrr nasılsınız ben geldim dr dan kesemizide gördük ilaçlarımızıda ayarlattık bakalım sizler nasılsınız?varmı yeni gelişmeler?serapçım hamişmisin kız?
gözünüz aydın. opuyorumnanaktan
canım benimm ağlamak ii oluoda hani rahatlıosun biraz.
ama üzülmek yok emi....
üzülmek yok..zemuszemus

yok canım ya bende 2 ay coraspin 100 kullandım,elevit birde.bugün fraxiparine 0,6 iğne başladı kan sulandırıcı hergün kendime yapçam,coraspinde devam üstelik..aklına kötü şeyler getirme bol bol dua et ha birde ben bu ay ovülasyon(yumurtlama testi) kullandım ogünlerde ilişki oldu sonuç olumlu pahalı bişey değil çok acele ediyosan ondan al pahalı bişey değil..

O UMUDU KAYBEDERSEK ZATİ OLMAZ KUŞUM YA HER AY O HEYECANI YAŞIYORUZ HEPİMİZ eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

doktor dogrusunu bılır be kuşum...doktora guven.aspırının zararı olmaz ..Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…