- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.321
duyulması gerek cnmm 6 haftada duyuluyoo doktoru ne demişbu arada kızlar benim bi arkadaşım 9 + 4 hamiş. ama hala kalp atışlarını duymamış dr. bi terslikmi vardır acaba ya. kızada bişey diyemiyorum korkutmiyim diye
canım sorma maşallahı var topikimizin bi annemle konuştum geldim 5 sayfa ileri uçmuş zor yetiştim kaydirigubbakcemile2
geldi dirim cim sen de hoşgeldin
Evet ya neydi sabahki öyle. eskiye dönmüş çok şükür:Saruboceq:
hoşbulduk kızlar,slm dirimm h.g
oh ya ne güzel şuracıkta bi yatak olsada bende uzansam boshayallersmilekızlar cevap veremedıgım arkadaşlar varsa özür dilerim yaa çok hızlısınız yetışemıyom valllaaa... yattıgım yerden anca yaniii:dance:
Kızlar ben Çıkıyom Çok kaldım İŞlerİm yıĞıldı azaltıp gene gelİcem
canım sorma maşallahı var topikimizin bi annemle konuştum geldim 5 sayfa ileri uçmuş zor yetiştim kaydirigubbakcemile2
duyulması gerek cnmm 6 haftada duyuluyoo doktoru ne demiş
duyulması gerek cnmm 6 haftada duyuluyoo doktoru ne demiş
inş..canım ben her duamda sizede ediyorum zatenn buna emin olun
hoşbulduk canım benim :asigim:dirim hoş geldın bebmmm
sen bişey deme belki haftaya duyulur telaş yapar şimdiBişey dememiş.15 gün sonraya gün vermiş. onunda pek bilgisi yok sormayıda akıl edemez. bişey desem evham olacak. napsam bilmiyorumki yaaabilmiyorumkismile
tamam bebemmm işlerini hallat beklerık yıneee...Kızlar ben Çıkıyom Çok kaldım İŞlerİm yıĞıldı azaltıp gene gelİcem
aaa neden kııı 6 haftalıkda duyuluyo ama...dr ne açıklama yapmşşşbu arada kızlar benim bi arkadaşım 9 + 4 hamiş. ama hala kalp atışlarını duymamış dr. bi terslikmi vardır acaba ya. kızada bişey diyemiyorum korkutmiyim diye
sorma bebemm yaaasempatiksalakcinnicanım sorma maşallahı var topikimizin bi annemle konuştum geldim 5 sayfa ileri uçmuş zor yetiştim kaydirigubbakcemile2
ben geçmişi okumayı bıraktım zaten. yoksa güncele yetişemiyorum valla
hadi byyyy serapçımmmmSaol dİrİmcİm
tamam gÜldeŞekercÜm
sen bişey deme belki haftaya duyulur telaş yapar şimdi
çok güzel canım sevindim inşallah önemli bişey değildirdirim gittim canım sabah kist falan yok temiz dedi..hamd olsun yanlız rahim zarı incelmiş korkulacak bişey değilmiş ondan kaynaklanıyomuş lekeler..hormon testi verdi yarın alacam sonuçları..ya hormonlardan yada daha önce doğum kont. hapı kullanmıştım ondanda olabilir dedi bakalım hayırlısı ..
yoktur canım ya belki gittiği hastanede tam donanım yokk duyamamışlardırinşallah bi terslik yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?