- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #1.281
Hamıs arkadaslardan bende dua ıstıyorum alalh rızası ıcın
bebegım olsun hayırlısıyla bu ay bu beklemelerım bosa degıldır ınsallah ne olur kızlar
adım yelız hacat
allah allah nası ameliyatlada açılmıyoki tatlım yaa eşinde testler yaptırdımı allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin canım daha yaşın çok genç olur burada tüpü tıklaı hamile olan arkadaşımız çok bende haftaya film çekitircem hayırlısı bakalım benimkiler nası çıkacak
hayırlısı olsun cnm doktorum bana çok ufak tıkanıklık ve yapışıklık var ameliyatla alırız hemen dedi ama 3 cm açıcaktı fakat sezaryan kadar dikişim var şuan meğer tahmin ettiği kadarda az deilmiş baya tıkanıklık varmış ayrıca dr %95 şanş vermişti 3 ay içinde hamile kalıcaktım sözde ama 2 sene oldu ameliyat olalı:gitme:
HALA gelmedimi kırmızılar
pazartesi kuşm kağan kocatepenin sitesinde hesapladım 4+3 üm şu anda
hımm o zaman beni de listeye yazz kaç yasinn 1 tane veya 2 tane ise okurummperşembe akşamı okumak daha ıyı arkadaşlar cumaya bagladıgı için kuranda o gece okunan dualar red olunmaz dıyo yaa ondan ...
slm kızlar ne tatlı topıkmıs bu yaaaaaaaaaaaaaa
bende bır sene 4 ay 26 gunluk evlıyımkaydirigubbakcemile3
7 aylıkken bır duusgum oldu kurtaj olmadım kendılıgındne dustu
kac aydır ıstıyoruz ama olmadı hayırlısı hakkımızda
sımdı adetım 7 gun gectı
KANDA BAKTIRMAYA KORKUYORUM HEMDE BEKLEMEK ISTIYORUM CUNKU BEN ILKINI COK GEC OGRENDIM
YOK CNM DUN FECI AGRIM VARDI ADET SANCISI GIBI GIDIP GIDIP GELIODU BUGUN HIC YOK:bbo:
hımm o zaman beni de listeye yazz kaç yasinn 1 tane veya 2 tane ise okurumm
AY SAOL CNM INSALLAH HAYIRLISIYLA O HABERI DUYMAYI COK ISTIYORUM
ALLAHIM ILK ONCE COK BEKLEYENLERI SONRADA BENIM YUZUMU GULDURUR INSALLAHHHHHHHHHHHHHH:lepi: AMIN
inş..canım ben her duamda sizede ediyorum zatenn buna emin oluntamam canım güzel haberlerini bekliyoruz hamişler bize de dua edin olurmu...
perşembe akşamı okumak daha ıyı arkadaşlar cumaya bagladıgı için kuranda o gece okunan dualar red olunmaz dıyo yaa ondan ...
tamam ne yazıyımm adımı başkaşimdilik bır taneyle başlayalım ıstıyorum bebemm...özele at mesaj unutmım tamamboshayallersmile
şimdilik bır taneyle başlayalım ıstıyorum bebemm...özele at mesaj unutmım tamamboshayallersmile
nohut ozman akşam okuyalım doğru diosun
saatte ver canım
allahım hepimizin sesini duysun
dualarını kabul etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?